Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







tiistai 3. joulukuuta 2019

LAPSELLISTA TOUHUA

Nyt kuulkaa lapsettaa ihan kunnolla ja kaikki alkoi tästä...


...Tornion kirpparilta nämä bongasin, kokoa barbi. Oikeastaan kaikki lähti vielä aikaisemmasta liikkeelle, tarina menee näin.
Kerran eräällä Oulun kirpputorilla näin aivan upean puisen rokokoo-tyylisen korukaapin joka oli juuri sopivan kokoinen barbileikkeihin, näin ajatteli heti nainen joka lapsena oli hulluna kaikenlaisiin nukkeleikkeihin. Jätin ihanuuden ostamatta koska pöljyyttäni silloin ajattelin järkevästi, että eipä meillä ole ketään sen ikäistä tällä hetkellä joka näillä leikkisi. Olen katunut tätä siitä lähtien kun kävelin ulos ovesta ilman kaappia, niinpä salaa olen vilkuillut ja toivonut hartaasti että sellainen tulisi uudestaan vastaan jossain, vaan eipä ole tullut. Mutta nämä korikalusteet tuli ja enään en antanut järjenäänen pilata mahdollisuutta, oli lapsia tai ei!!

Myöhemmin vastaan tuli rukki ja kas... kokoa barbi jälleen!


Nyt siis omistin ihanat korikalusteet ja rukin, mistähän sen kaapin saisin?? Se asia ratkesi viime viikolla kun olin työmatkalla Rovaniemellä ja töiden päätteeksi tein tapani mukaan kirpputorikierroksen, on muuten huippuhyvät kirpparit jos liikutte siellä päin!
Arvatkaa mikä tunne kun näin tämän kaapin!!!! Ei ehkä ihan niin huippu kuin se edellinen, mutta lähelle sitä ehdottomasti. Pieni sisäinenlapsi heräsi eloon ja nappasin komeuden kainalooni tiukkaan otteeseen aivan kuin olisin arvokkaammankin aarteen löytänyt 😂


Ovissa oli vähän makuuni liian koristeelliset kukkakuvioidut lasit, näprääjänä en tietenkään niihin tyytynyt vaan lasit meni vaihtoon ja ripustelin oviin ruutuverhot. Kyllä nukkejenkin kalusteet pitää näyttää hyvältä, ehdottomasti!


 Omista aarrekätköistä löytyi vielä upea peili sekä pieni ruukku ja kasvi, täydellistä!


Ja kun tämä löytöjen ketju lähti liikkeelle, niin eiköhän vielä kuin sattuman kaupalla eteeni tullut aivan upea posliiniamme... ja tietysti kokoa barbi. Hassua, kaikki samalla viikolla!!


 Nyt sitten alkoi lapsettaa, barbeja en omista mutta pari pientä nallea kylläkin. Hih..



 Tämä nalle tykkäsi että ammeelle pitäisi tehdä jotain...


... ja niinpä amme muokkautui pian sen näköiseksi kuin sen mielessäni ajattelin. Nyt on parempi, sanoi nallekin ja hyppäsi kylpyyn 😂



 Nyt sitten on kasassa korikalusteet, kaappi, amme ja rukki... mitähän seuraavaksi?


Eihän näitä millään raaskisi piiloon laittaa, jospa ihailisi vielä vähän aikaa. Niin että... lastenlapsia odotellessa!!

2 kommenttia:

  1. Minimaailmoissa on oma viehätyksensä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, pari nukkekotia tehneenä tiedän miten minimaailma vie mukanaan ❤️

      Poista