Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!lauantai 25. kesäkuuta 2011

LOPPURUTISTUKSIA

Heissan ja hyvää juhannusta kaikille! Meidän juhannus menee tälläkertaa aivan vielä remppahommissa, mutta meneehän se näinkin :0) Onneksi lapset ovat viettämässä juhannusta omilla tahoillaan, joten huonoa omaatuntoa ei tarvitse kantaa heidän takiaan.

Loppurutistukset vielä niin uusissa tiloissa kuin vanhoissakin.

 MAANANTAIN JA TIISTAIN PIDÄMME VIELÄ VÄLIKADULLA MUUTTOMYYNTIÄ JA NYT ALKAAKIN OIKEIN SUPER HYPER TYHJENNYS  KAIKISTA MYYMÄLÄSSÄ OLEVISTA TAVAROISTA. NYT KAIKKI POIS 40% ALENNUKSELLA, HUONEKALUT -20%.

Keskiviikkona ja torstaina 29 - 30.6. liike on suljettuna, silloin muutamme Kirkkokatu 22:n. Avajaiset pyrimme saamaan heti 1.7. aikaiseksi, mutta pienellä varauksella. Siitäpä kuulette sitten myöhemmin.

Viettäkää oikein ihanaa juhannusta ja nauttikaa kesästä!

1 kommentti:

  1. Onni täällä kurnuttelee hyvää
    juhannuksen jälkeistä ja
    voimia muuttoon!

    t.Onni ja maminsa

    VastaaPoista