Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

HULINAA JA HUISKETTA

Hulinaa, huisketta, väsymystä, haikeaa mieltä, odottavaa jännitystä, suurta riemua sekä uutta intoa ja puhtia... nämä kaikki mahtuvat nyt juuri mielentilaani.
Nyt se sitten on totta, Sofian Tupa sulki tänään ovensa Välikadulla ja huomenna alkaa muutto uusiin tiloihin Kirkkokadulle.
On ollut jännä huomata että kaikkeen tähän iloon liittyy myös pientä haikeutta. Kaksi vuotta sitten pystyttelimme tätä unelmaa näihin puitteisiin ja monta monta ihanaa ystävää olen saanut toisista Välikadun yrittäjistä, paljon on koettu yhdessä niin iloja kuin surujakin. Nyt sitten on muutoksen hetki koettanut ja uudet kujeet mielessä lähdemme kohti uusia tuulia.
Suurin tunne kuitenkin on se riemu, että pääsemme uusiin upeisiin tiloihin jatkamaan Tuvan arkea ja palvelemaan ihania asiakkaitamme. Saamme lisätilaa, varaston sekä kunnon sosiaalitilat itsellemme ja monta muuta meille toimivampaa asiaa. Koko kesäkuun ajan olemme oman armastukseni kanssa  käyttäneet  kaikki vapaa-aikamme remontointiin, jotta Sofian Tupa olisi Sofian Tupa... se on tärkeä juttu se!!

Tässä muutamia uusimpia kuvia...

Paljon on myymälä muuttunut siitä mistä lähdettiin liikkeelle... kaikki oli valkoista ja yhtään väliseinää ei ollut koko tilassa. On ollut hauska nähdä miten kaikki on muuttunut aivan erilaiseksi kuin mitä se oli aiemmin. Siinä onkin juuri se syy miksi pidän niin sisustamisesta ja suunnittelusta sekä niiden toteuttamisesta. On aina aivan yhtä jännittävää nähdä niin oman kodin kuin myös asiakkaalle suunniteltujen sisustusten  muutokset ja niiden valmistuminen.

Näissä merkeissä vietimme tänä kesänä  juhannuksen ja myös molempien synttärit (ne kun ovat peräkkisinä päivinä), mutta ehkä sitten ensi kesänä on jotain muuta... ;0)

Juhannus iltana istuimme kuitenkin hetken kaikessa rauhassa omalla parvekkella ja nautimme...


...ihanasta ruoasta ja punaviinistä!

Nyt täytyy tämän tytön lähteä nukkumaan, jotta jaksaisimme alkaa tosi toimiin heti aamusta muuton parissa.
Hyvää yötä!


3 kommenttia:

  1. Onnea uuteen -ja paljon ihania asiakkaita ☺

    VastaaPoista
  2. Onhan se ihana tunne kun alkaa hommat olla jo voiton puolella. Onnittelut uudelle Tuvalle!

    VastaaPoista