Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!torstai 9. kesäkuuta 2011

ME MUUTETAAN

Nyt sen sitten paljastan... SOFIAN TUPA MUUTTAA uusiin tiloihin Kirkkokadulle! Niin että kiirettä piisaa jälleen ;0) Remppaa tehdään tohinalla ja muuttaakkin pitäisi kesäkuun lopulla. Eipä ole vapaa-ajan ongelmia taaskaan!

Toukokuu meni kotona pihalla myskätessä (laitan sieltä kuvia myöhemmin) ja kesäkuu sitten meneekin iloisesti näissä remppatouhuissa uusissa tiloissa, mutta mukavaa on uskokaa vaan.
Eilen sainkin ensimmäisiä tapetteja jo seinään liisteröityä ja maalia on sudittu sinne tänne... kylläpä alkaa pikkuhiljaa näyttämään niin omalta! Muutamia aloituskuvia vilautan, mutta muuten pidän teitä jännityksessä.  Laitan lisää kuvia sitten valmiimmasta.

Ankeelta näyttää vielä, mutta lupaan... kiva siitä tulee!

Nytpä sitten tyhjentelemme varastosta lasitavaraa pois 30%:n ale hintaan. Tarjous on voimassa 11.6. saakka, joten nyt kannattaa kipaista joko Välikadun liikkeeseen tai nettiputiikkiin http://www.sofiantupa.fi/ hakemaan kaikkea ihanaa lasista kotiin!!


Helteistä viikkoa ihanaisille!

3 kommenttia:

 1. Mainiolta ainakin tuo tila tilana näyttää. Saas nähdä sitten valmiina!
  Tsekkailin tuota edellistäkin postaustasi, ja kivoja kivijuttuja olitte tehneet. Fillaristakin tuli vallan mainio! Itsekin olen joskus pohtinut, että tuollainen olisi aika kiva - tai vanha rautasänky/sohva tai vanhat kärryt... olisihan sitä kaikkea kivaa :)
  Mukavia puuhailuja sinne!

  VastaaPoista
 2. Sain vinkin käydä täällä katselemassa, ja täytyypä tulla uudestaankin. Linkittelen omaani.

  VastaaPoista
 3. Oi, hyvältä näyttää - ja ennenkaikkea tilavalta!
  Muutatte näemmä lähes Pentikin naapuriin ;))

  VastaaPoista