Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!perjantai 17. kesäkuuta 2011

MUUTTO MEININGEISSÄ

Olette jo varmasti arvanneet että kiirettä piisaa tällä emännällä... kovin on bloggailut jääneet vähiin :0)
Remonttia puurrettu hikihatussa uusien myymälätilojen parissa aamusta iltaan, mutta kyllä se on kannattanutkin. Kiirus taitaa silti tulla, kun pitäisi vielä muuttokin saada suoritettua siihen päälle.

Tänään aloittelimme MUUTTOMYYNNIN Kajaanin liikkeessämme!
Kaikista tuotteista on alennetut hinnat, joten nyt kannattaa tulla tekemään löytöjä edullisesti!!
Tämä päivä onkin ollut hutakkata ja näyttää siltä että saamme vähemmän pakattavaa muuttopäiväksi. Alemyynnit jatkuvat muuttoon saakka, mutta tätä vauhtia myös tarjonta vähenee ;0)

Muutto tapahtuu juhannuksen jälkeisellä viikolla, joten 29.6. ja 30.6. liikkeemme on suljettu. Heinäkuussa meidät löytää sitten osoitteesta Kirkkokatu 22.

Myös nettiputiikissa kävijöille oma muuttomyynti etu: Ilmaiset postimaksut paketeille koko loppukuun ajaksi ja huonekaluja haluaville -10% alennus kalusteista.

Nytpä lähden taas remonttipuuhiin...
mukavaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Varmaan on kiirettä! Ei käy kateeksi ;D

    PS. Kävin jo ostoksilla ;DD Juu ja pojat lähettää Artulle terkkuja sekä haleja !! Ne on ihan myytyjä teidän kissaan *heh*

    VastaaPoista