Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!keskiviikko 9. marraskuuta 2011

IHANIA VANHANAJAN JOULUKALENTEREITA

Saimme viimeviikolla aivan ihastuttavia vanhanajan joulukalentereita, kuvassa yksi niistä. Lapsille löytyy myös suklaakalentereita ja miksipä se ei meille herkkusuu aikuisillekin olisi kiva. Monta kalenteria jo loppun myyty, joten kannattaa noutaa pikimmiten oma suosikki. Kalentereita vain rajoitettu määrä!
Kalenterit saatavana vain myymälästämme.

1 kommentti:

  1. heips, onko noita joulukalentereita vielä? kävin puodissa mutten löytänyt?
    suski7@hotmail.com

    VastaaPoista