Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!lauantai 26. marraskuuta 2011

VALMISTA TULI

Nyt se sitten valmistui Sofian Tuvan alakertakin... ihanahan siitä tuli! En voinut muuta illalla kuin istua ja tunnelmoida kun saimme kaikki paikoilleen...


Muutama kuva vielä iltatunnelmista ja yläkerran joulusta...


Liikkeemme on avoinna joulukuun aikana klo 18:sta saakka sekä sunnuntaisin ja nettiputiikkihan toimii 24 tuntia vuorokaudessa ;0)

TERVETULOA TUNNELMOIMAAN KANSSAMME!

5 kommenttia:

 1. Tonne voisi muuttaa asumaan!! Upea! :)

  VastaaPoista
 2. No voi sun, kun on ihana!! Milloinkahan mä ehtisin käymään?!? Joo, mä voisin muuttaa tuonne ja ostaa ton ja ton ja ton!!!

  VastaaPoista
 3. Voi ihanuus!!
  Tuonne voisi muttaa asumaan :D

  VastaaPoista
 4. VOI jestamandeera ko on ihania kuvia ... huokausten huokaus ....

  VastaaPoista