Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!torstai 17. marraskuuta 2011

KIIRETTÄ KUIN TONTTUPAJALLA

Nyt kyllä olen syyllistynyt kaameaan laiminlyöntiin niin blogissa kuin nettiputiikissammekin, mutta kun ei yksi pieni ihminen näy kaikkeen repeävän tai sitten vuorokaudessa on liian vähän tunteja.

Ensimmäiseksi Suskille tiedoksi, että kuvassa oleva kalenteri on todellakin jo loppunut. Ainoastaan yksi on meidän seinällä, josta on 1-luukku jo avattu. Toki minä siitäkin luovun jos näin haluat, ilmoittele vain minulle.
Muita ihania kalentereita on kyllä jäljellä, mutta ei enään kovin montaa kappaletta.

Kerron nyt syyn miksi kaikki postaus ja päivitys on jäänyt tekemättä. Kaikki ihanat toimittajamme päättivät lähettää yhtä aikaa kaikki ihanat uutuudet ja joulutavarat, joten täys kaaos päällä monta päivää viime viikolla. Joulunäyteikkunat olivat vielä eilen tekemättä ja lauantaina on jo sentään joulukadun avajaiset.
Ja sitten vielä olemme mieheni kanssa remontoineet Tuvan alakertaa käyttökuntoon.... joten ymmärtänette syyn ;0)

Mutta nyt alakerta alkaa olla valmis ja järjestelyjä vaille. Emmeköhän ensi viikolla viimeistään saa sen jo käyttöömme.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti