Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!maanantai 9. tammikuuta 2012

KOTOILUA

Olipa ihana viettää kolme päivää vapaata välillä ihan kotoilun merkeissä. Takkahuonetta rakenneltu palapalalta valmiimmaksi ym. pientä näpertelyä.
Ensin muutama kuva takkahuone projektistamme...


Laitoimme kaamean näköiseen panelioveen vanhanikkunan, siitä tuli aika hauskan näköinen vaikka toki ovi odottaa vielä väriä pintaan.


Takkahuoneemme takka on kyllä oikea rumuuden irvikuva, sellainen matala lättänä "ihanan" vihreällä laatalla pinnoitettu unelma. Harmi kun unohdimme ottaa siitä kuvia ennen käsittelyä, mutta tässä kuva välivaiheesta. Mieheni muurasi lekaharkko korotuksen päälle alareunaakin on kohotettu ulommaksi. Tarkoitus olisi slammata takan pinta uuteen uskoon. Jännää nähdä saadaanko tällä halppisrempalla takasta edes hiukan kauniimpi. Ainoa asia mistä tässä takassa tykkään on, että se on avomallia. Vietämme täällä monia ihanan tunnelmallisia saunailtoja takkatulen ääressä ja kynttilän valossa.


Palohormin seinämästä lähti puolivahingossa aika suuri osa pintaa pois ja siitäpä sainkin ajatuksen jota armastukseni nyt koettaa sulatella parhaansa mukaan ;0). Katsotaan nyt, en taida olla vielä itsekään varma asiasta.

Kylpyhuoneen paneliseinäkin sai väriä pintaansa

Ja sitten kipaistaan kellarista yläkertaan...

Tässä taannoin ostin tällaisen ihastuttavan vanhan lampun, josta puuttui sähköistys. Kiva naapurimme sähkömiessetä laittoi eilen minulle siihen tykötarpeet paikoilleen ja avot... se on niin IHANA!!


Kuusi on niin kaunis eikä varise yhtään, joten päätimme pitää sen vielä Nuutin päivään saakka


Sitten vielä uusia ajatuksia mitä päässä liikkuu.
Asiakkaille suunnitellessa ihania tapettiseiniä kuume tarttuu väkisinkin...


... tästä kauniin vihreästä Studio Decorin Gammalsvenska sarjan tapetista ajattelin laittaa ruokailuhuoneemme seinät uusiksi. Siitäpä sitten lisää toisella kertaa :0)

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti