Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!tiistai 24. tammikuuta 2012

VALMIS!!

Valmista tuli...


...ja saatte uskoa meillä saunotaan aika usein :0)

6 kommenttia:

 1. no ihan varmasti!! niin kauniilta ja tunnelmalliselta näyttää!!
  pukeutumis huone olis niin tarpeen meilläkin, mutta kun siihen ei enää riittänyt tila laajennuksen kohdalla :( vieläkin harmittaa..
  mutta nauttikaa te!!
  t. jaana

  VastaaPoista
 2. en oo kyllä IKINÄ nähny noin ihania saunatiloja !!! Hyviä löylyjä :)

  VastaaPoista
 3. Upeaa! Tuolla kyllä saunareissut voi venähtää, on sen verran viihtyisän näköistä :) Hyviä löylyjä teille!

  VastaaPoista
 4. Uskon, niin minäkin tekisin noin kaunissa miljöössä!
  Tai itseasiassa meillähän saunotaan kyllä usein, puitteet vaan odottaa pientä pintaremppaa...eli toivottavasti meilläkin joskus saunomishetki on entistä suurempi nautinto! ;)

  Mukavia talvipäiviä sinulle Johanna!

  VastaaPoista
 5. Kiitos teille ihanaisille kivoista kommenteista... ja mehän saunotaan!!

  VastaaPoista