Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!tiistai 17. tammikuuta 2012

VAIHTOKAUPPAA

Yläkerran valkoinen kirjoituspöytä ei enään tuntunut oikein istuvan tähän aulatilaan, joten entinen sai väistyä ja vaihtokaupalla tuli uusi tilalle.
Nyt se on parempi ehdottomasti, vaikka entinenkin oli ihana.

Tässä muutama todella huonosti ja kiireellä otettu kuva pöydästä...


Näin meillä tänään...

1 kommentti:

  1. Oikein kivalta näyttää!
    Teillä on niin kovin kaunista joka puolella. :)

    VastaaPoista