Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!perjantai 17. helmikuuta 2012

Brinkin Wanha pappila


Brinkin Wanha pappila sijaitsee Kokkolan keskustan tuntumassa.

Kodikas pappilarakennus on ollut kappalaisen asuntona aivan viime aikoihin asti. Pappila on rakennettu 1800-luvun alussa ja se on pyritty säilyttämän aidossa asussaan. Vanha, kaunis talo ja puistomainen piha vievät meidät tunnelmallaan entisiin hyviin aikoihin.Olin alkuviikosta työmatkalla Kokkolan suunnalla ja täällä idyllisessä paikassa yövyin kaksi yötä, terveisiä ihanalle talon emännälle ja kiitos vieraanvaraisuudesta!

Muutamia ottamiani kuvia huoneestani ja alakerran ihanasta kylpyhuone /saunatilasta...

Täältä löytyy neljä majoitushuonetta......ihana ihana saunaosasto poreammeineen...

Harmi että kameralla ei oikein saa kuvattua sitä kokonaisuutta minkä silmä näkee, mutta yritin räpsiä kuvia vähän joka kulmalta. Olisihan täällä viihtynyt vaikka pitempäänkin!

2 kommenttia:

 1. Onpa persoonallinen paikka, tuollahan tuntee varmasti olevansa lomalla....vaikka työmatkalla olisikin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johanna, kiitos lämpimästä arviostasi! Ihanat sivut sinulla!! Menestyksekkäitä kevätpäiviä ja onnea joka hetkelle!

   t. Katriina, Brinkin Wanha Pappila

   Ps Olet aina tervetullut uudelleen! Ensi kerralla Morsiuskamarissa!

   Poista