Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!keskiviikko 1. helmikuuta 2012

UUDET TUULET

Nytpä paljastan teille vihdoinkin suunnitelmani...

Sofian Tupa Kirkkokadulla sulkee ovensa helmikuun lopussa, joten aloitamme tuvalla LOPPUUNMYYNNIN NYT!!

Myymme kaikki tuotteet pois reiluin ale hinnoin. Tule hakemaan omasi, tavaraa ja aikaa vain rajoitettu määrä jäljellä!!

Että mitäkö aion jatkossa tehdä???

Sofian Tupa jatkaa eloaan muussa muodossa, teen myyntiedustajan töitä täst edespäin ja sisustussuunnitelmat kuuluvat myös jatkossakin toimenkuvaani. Nettikauppa jatkuu ainakin toistaiseksi. Tulen tiedottamaan asiasta ja uusista järjestelyistä kaupan tiimoilta teille myöhemmin. Nyt vain on niin paljon asioita hoidettavana monen eri työn lomassa, että ajatukset eivät riitä nyt aivan kaikkeen yhtäaikaa.

Näissä merkeissä toivotan kaikille oikein hyvää pakkaspäivää!


1 kommentti:

  1. Hei Johanna, ihmetyksekseni luin loppuunmyynnistä lehdestä. Tietysti ihana että on uusia tuulia, mutta toisaalta harmi kun ei ole enää tupaa jossa poiketa... Jokatapauksessa onnea matkaan ja kaikkea hyvää sinulle!

    VastaaPoista