Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!torstai 16. helmikuuta 2012

TUNNUSTUS

Tällaisen sain Tuijalta ja ai että lämmitti mieltäni juuri tälle päivälle! Poden täällä liikkeen lopetuksen tuskaa ja ikävää oikein kunnolla kun ovien sulkemisen aika alkaa lähestymään ja on kohta täyttä totta.

Mutta elämä jatkuu kaikesta huolimatta ja nytpä jaankin tätä tunnustusta eteenpäin seuraavien ohjeiden mukaan: Tunnustus tulee lähettää viidelle blogille, joilla on alle 200 lukijaa, ja joihin toivoo uusia lukijoita.
Heille tämän haluan jakaa:

http://koivukujanriikka.blogspot.com/

http://asemanlaidalla.blogspot.com/

http://fannyntalossa.blogspot.com/

http://hipaushaaveita.blogspot.com/

http://rintelanruusa.blogspot.com/


Nyt sitten kaikki liittymään lukijaksi heidän blogeihinsa ja tietysti olette tervetulleita tännekin ihan viralliseksi lukijaksi! Näen kyllä miten paljon teitä täällä käy, mutta jostain syystä ette ole uskaltautuneet esiin...

5 kommenttia:

 1. Kiitos ja niiaus! :)
  En olekkaan aikoihin täällä käynyt ja nyt hämmentyneenä katselen tietoa liikkeen lopetuksesta! Onnea uusille urille siis sinulle! :)

  VastaaPoista
 2. Listassasi oli ihan uusia blogituttavuuksia, täytyypä mennä kurkkimaan.

  Mukavaa alkavaa viikonloppua!

  -Tuija-

  VastaaPoista
 3. Kiitos Johanna! ♥

  Ja paljon iloa uuden työn parissa!

  VastaaPoista
 4. Jaksamista sinulle! Eikös se sanonta mennyt jotenkin niin, että kun jossakin ovi sulkeutuu, niin toisaalla ikkunat avautuu :)

  VastaaPoista
 5. Voi kiitos tunnustuksesta :)

  ...kun yksi ovi sulkeutuu niin toinen avautuu...

  VastaaPoista