Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!perjantai 10. helmikuuta 2012

UUDEN ELÄMÄN ALOITTELUA JA HARJOITTELUA

Pikaisesti viimeisimmät kuulumiset koetan teille kertoa...

Tuvalla ollut sellainen huiske viikon ajan ja tavara hävinnyt silmissä... joten kannattaa pitää kiirettä mikäli haluaa saada vielä jotain kivaa itselleen loppuunmyynnin aikana joka kestää helmikuun loppuun. Sitten suljemme ovet kokonaan :0(
Hiukan haikea olo välillä, mutta tässä kiireessä sitä ei ole vielä ennättänyt tietenkään kunnolla ajattelemaan. Suru ja ikävä tulee varmasti vasta sitten kunnolla kun todellakin suljemme liikkeen.

Paljon on kyselyitä tullut, että jatkanko nettikauppaa ja mahdollista kotikauppaa. Siihen en vielä osaa antaa varmaa vastausta, mutta harkinnassa ja kovassa mietinnässä se on. Nyt vain en kaikkien näiden kolmen työn lomassa ennätä sellaista miettimään loppuun asti, mutta varmasti siitä teitä informoin kyllä!!

Olen jo hyvää vauhtia aloittanut uuden työni ja tämän merkeissä olenkin kolme päivää reissannut eripaikoissa. Uuden opettelu vie tietysti aika lailla energiaa, mutta kivaa on ollut ja jännää toimia nyt tuotteiden myyjänä muille ihanille sisustusliikkeille. Aivan ihania uusia tuttavuuksia jo ennättänyt saada näinä muutamana päivänä jo.

Ja kuten arvata saattaa...
näilläkin reissuilla lähti mukaan jotain kivaa. Taisi mennä vielä ekareissu pahasti pakkasen puolelle :0)

Ystävällinen Vaalan kirpparin setä päästi minut sisään kun haikean näköisenä ikkunan takana koputtelin. Liike nimittäin ei ollut auki.
Nämä sieltä sitten tarttui mukaani aivan väen vängällä, 2 eur kappale.Ja näin sitten kävi kun ajoin Oulussa aika vaudilla yhteen katutöyssyyn. Hiki nousi otsalle kun kuulin sen lautasten hypähdyksen, mutta onneksi vain yksi oli rikki. Tänä aamuna sitten soitin samaiselle setälle ja pyysin että laittaa jemmaan vielä yhden tällaisen minulle.Myös jotain uusia hankintoja jouduin tekemään töitteni helpottamiseksi ja niinpä ostin tällaisen ihanan naisellisen pienen läppärin joka kulkee käsveskassa kätevästi mukana.


Ihana pelastava navigaattorini TOM TOM, jota blondikin osaa käyttää. Vähänkö oli hienoa ajella kun kerrankin osasin mennä kohteesta toiseen ilman mitään ongelmia.


Nyt täytyy juosta asiakastapaamiseen... voikaa hyvin!

2 kommenttia: