Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!perjantai 7. syyskuuta 2012

KUUMETTA JA PALJON

Nyt se sitten on tarttunut minuunkin... se valtava kuume aivan yllättäin ja salakavalasti. Kuumetta ainakin 100 celsiusta, tästä ei selvitakään aivan noin vain ennenkuin siihen saa oikeaa lääkettä.


Tiedän että kuumeflunssaa on kovasti liikkeellä, mutta tämä on jotain paljon pahempaa. Niin pahaa että ensi viikolla haen Pekka-pojan uuteen kotiin :) Myynti ilmoituksessa sanottiin että annetaan vain rakastavaan kotiin ja se iski sitten minuun. Olen luvannut rakastaa "häntä" ylikaiken!!

En ole omistanut moneen vuoteen omaa autoa, mutta nyt sen sitten päätin hankkia ja ihan ihka omaan käyttöön. Mieheni oireillut tässä muutaman viikon tästä samasesta taudista ja näin se sitten tarttui minuunkin, kun yhden tälläisen yksilön sattumalta tapasin.

Huh huh... kyllä ihminen voi olla höperö, tämä nimittäin jo puhuukin mielestäni :)

Mukavaa viikonloppua kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti