Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







perjantai 25. lokakuuta 2013

VALOTEEMA JATKUU

Näin pimeään aikaan tulee nämä valoasiat väistämättäkin eteen ja sillä teemalla jatketaan. Lumi tuli ja suli...harmi, minä kun sitten kuitenkin oikeastaan tykkään siitä lumesta. Mieli virkistyy kummasti siinä pienestä valoisuuden tunnusta ja tuleehan se joulumielikin pikkuhiljaa maan valjetessa. Kummasti hävisi vesisateen myötä se fiilis, mutta kynttilöitä meillä poltellaan urakalla senkin edestä.

Ja sitten heureka, tämän aamun idea joka piti saman tien toteuttaa töiden jälkeen (huom! oikeasti miehen piti toteuttaa).




Ja vaikka nyt itse kehunkin, on muuten todella ihana!!

Pikkasen vilautan projektia mikä kuvissa jo vilahtaa...



Tästä lisää kuvia kunhan saamme asiaa vietyä eteenpäin.

Eilisen päivän päätin viettää vapaalla ja käväisimme serkkuni ja tyttäreni kanssa kirpparilla. Sieltä muutama härpäke tarttui mukaani...muuten koetin pysyä suht järkevänä. Olisi nimittäin ollut aika monta muutakin mukavaa kotiin viemistä, mutta näillä päätin pärjätä tällä kertaa.



Kananmuna telinehän on elintärkeä väline (mietinkin jo miten olen voinut elää ilman sellaista) ja ruosteisia purkkejahan tarvii aina...vai..onko joku eri mieltä asiasta???
Lisäksi tähän kokoelmaan lähti mukaan pari Ludvig-lasilautasta. Hinta lapussa luki 1,20€ ja sisältää 4 lautasta. Ne kaksi muuta oli jotain aivan muuta mallia ja niinpä jätin hyllyyn ne ja otin vain Ludvigit mukaan. Olin aivan valmis maksamaan pelkästään näistä tuon summan, pitäköön myyjä ne toiset tai myyköön ne puoleen hintaan.

Nyt tämä yökyöpeli painuu pehkuihin, mukavaa viikonloppua!

10 kommenttia:

  1. No onpas kiva idea! Mukavia löytöjä olet taas tehnyt. Hyvää viikonloppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska lamppu siitä tuli ja helppo toteutettava. Hyvää viikonloppua teille myös!

      Poista
  2. Taidankin napata tuon lamppuidean....meillä on sahköostetty (siis mieheni on) yksi puinen lyhty, mutta tuollainenkin olisi kiva...:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä vaan, on kiva jos joku saa täältäkin blogista jonkun idean omaan kotiin

      Poista
  3. Lamppuidea on muhimassa täälläkin, kiitokset siitä ♥

    Ihana tuo teidän uunin ympärys, mä kyllä näen sieluni silmin, mitä tuleman pitää ja siitä tulee taas miljoonan huokauksen verran ihana!!

    Löydöt ovat erittäin tarpeellisia, ystäväiseni :=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitappas sitten kuvaa teidän lampusta. Hyvä että olet samaa mieltä, eihän noita ilman voi tulla toimeen!! :0)

      Poista
  4. loistolamppuyksilö ! mulla on nyt kirpparointi jääny vähän ... mutta tuollainen lamppu löytyis omasta takaa , hmmm
    kivaa viikonlopun jatkoa !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikun lampun tekoon! Mukavaa viikonloppua sinullekin Riikka ;0)

      Poista
  5. Mahtava lamppuidea ja ihanat löydöt! Hmm..meiltäkin löytyis tuollainen pikkuisen ruosteinen öljylamppu... vois vaikka nappasta idean mukaani:)
    Olipa kiva postaus<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nappaa vaan, kohta taidamme nähdä monta kivaa lamppua blogeisssa ;0)

      Poista