Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!torstai 8. toukokuuta 2014

TIPI TII, TIPI TIPI

En ole koskaan oikein tykännyt täytetyistä eläimistä, mutta näköjään "muoti" vie mennessään. Nyt näyttäisi olevan buumina kaikenlaiset eläimiin liittyvät sisustusjutut ja esim. Götan Maailma helsingissä ja Antik Anna-Stiina tampereella myyvät aika vinkeitä juttuja. Toki olen vahvasti sitä mieltä että en kotiini ottaisi mistään hinnasta täytettyä kissaa tai veikeää ankanpoikasta!! Viime kesänä kuitenkin ihastuin helsingin reissulla liikkeessä pikkuruiseen vanhaan lintuhäkkiin jonka sisällä oli täytetty lintu, mutta hinta 350 euroa pakotti minut jättämään ihanuuden sinne. Nyt sitten löysin tampereen unelmasta tällaisen aarteen ja paaaaljon huokeammalla hinnalla!!Jakaa varmasti monenlaisia mielipiteitä, mutta minusta se on upea...etenkin tuo kaunis vanha häkki.


Sinnehän se istuu peuranpään kanssa hyvin yhteen :D

Aurinkoista torstaita!

8 kommenttia:

 1. Häkki on kyllä upean näköinen, mutta lintu olisi minulle hiukan liikaa. :D
  Mukavaa torstaita sinullekin. :)

  VastaaPoista
 2. Tiedän, kaikille ei varmaan sovi...mutta onhan näitä täytettyjä eläimiä ollut iät ja ajat, koulujen vitriinikaapitkin täynnä ennen vanhaan. Minulla menee raja noissa kissoissa yms. Monet ostavat aivan muittamutkitta karvaisia koristekissoja, mitä myydään siellä täällä ja niiden turkkikin on tehty kanin karvasta.
  Joten se siitä....

  VastaaPoista
 3. Olipa kiva löytää blogisi! Olen nim. etsinyt vanhoissa navetoissa asuvien blogeja, sillä olen itse kunnostanut vanhan navettamme kodiksi ja ateljeeksi. Sait minusta vierailijan.

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa Ritva-Liisa, olipa mukava yllätys saada toinen navetan asukki lukijaksi!!! Miten pääsen katsomaan sinun ihanaa kotiasi?

  VastaaPoista
 5. Juu, hieno on, muttei mun juttu. Minusta ihminen, joka pitää elävää lintua häkissään on julmuuden huipentuma.

  VastaaPoista
 6. Olen samaa mieltä, samoin marsut, kanit yms. Joskus jopa mietin näitä muitakin...onko oikein että eivät saa juosta vapaana luonnossa niinkuin oikeasti kuuluisi. Mutta kerran yksi ystäväni alan ammattilainen sanoi minulle, kun kauhistelin lehmiä jotka pää rautojen välissä viettää talvet pitkät navetassa, että ei eläin joka on siihen syntynyt osaa olla parempaa vailla. No...totta varmaan ja siihen on pakko uskoa, mutta...

  VastaaPoista
 7. Onpa upea häkki :) Oikein hyvää Äitienpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Komea kaikessa rujoudessaan. Hyvää äitienpäivää sinullekin Mari!

   Poista