Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!torstai 1. toukokuuta 2014

HIH...YLLÄRI PYLLÄRI

Päätinpä yllättää miehen ja lupauduin antamaan pienen jutun liittyen kotiimme paikalliseen Forum 24 lehteen. En siis puhunut hänelle ennakkoon asiasta mitään, joten olihan se hiukan yllätys kun ykskaks lehdessä oli kaksi tutunnäköistä naamaa :0)


Kiitos hauskasta jutusta sen tekijälle!

Vappu menee meillä sen kummempia juhlia taaskaan järjestämättä, pientä puuhailua kotona ja välissä munkkia siman kera. Siihen pieneen touhuiluun sisältyi heti aamusta verhotankojen siirto ylemmäksi. On se kumma miten joku noinkin pieni asia voi kehtuuttaa...kohta vuosi suunniteltu tätäkin projektia ja kun nyt sen sitten ryhdyin tekemään niin puolituntia siihen aikaa meni. Pieni työ, mutta iso muutos ilmeeseen! Aivan kuin ikkunamme olisivat kasvaneet korkeutta, ne kun ovat pienet ja matalalla navettamaiseen tapaan.

Näyttää jopa siltä niin kuin kaamea ilmalämpöpumppu hökötyskin istuisi hiukan paremmin tuohon näköalapaikalle (toive ajattelua). Kaikki hyvät ideat otetaan vastaan, jos joku siihen häivytykseen keksii jotain!
Kuvissa muutos ei tule niin esiin kuin täällä livemaailmassa, korkeat tilat ja pienet ikkunat kaipasivat tätä pientä kohennusta. Aiemmin tangot olivat aivan ikkunoiden yläpuolella ja kevyet valkoiset verhotkin näyttivät raskailta...aivan kuin ne olisivat tipahtaneet alas jostain.

Unohdin tietenkin ne ennen kuvat, joten kaivelin pari joskus aiemmin otettua kuvaa niin näette mitä tarkoitan.Huonoja kuvia, mutta jospa asian ydin selkisi kuitenkin näistäkin otoksista.


(tässä kohtaa ennen seuraavaa kuvaa sulkekaa silmänne kaikelta ylimääräiseltä mitä kuvassa näkyy)


Aulassa meillä on suht matalat tilat,  joten sen tunnelmaan sopii oikein hyvin matalampi ilme ikkunassakin. Näissä tunnelmissa toivottelen oikein mukavaa vappua ja auringon paistetta! Se onneksi ainakin täällä paistaa vaikka kylmä onkin.

20 kommenttia:

 1. Kiva kuva sinusta ja Maunosta :) - nyt sen oikein näkee, ettei tuo Mauno mikään ihan pikkukissa ole!!

  Mä niin tiedän mikä muutos verhotangon nostolla tulee, just kun sen Lillassa tein. Ja ihmettelin miksen muka aikaisemmin keksinyt.
  Mä tykkään kovasti paljon tuosta uudesta ilmeestä, oikein on nätti!

  VastaaPoista
 2. Niin, pienestä se on joskus kiinni. Maunolla kokoa ja näköä riittää kokoajan enemmän, pikkasen ehkä jo liiankin paljon painoa tullut näin lyhyellä ajalla.

  VastaaPoista
 3. Luin tuon lehtijutun..:)
  Paljon paremmalta nyt verhot/ikkunat näyttääkin.

  VastaaPoista
 4. Noniin, aattelinkin että teidän kodista saa varmasti ihanan lehtijutun!
  Kummasti kyllä näyttää korkeammalta huone kun verhotankoja nostettu! Pienestä se on monesti kiinni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ennenkaikkea ne ikkunat...kasvoi metrin ainakin ;0)

   Poista
 5. Pikkuinen on niin iso ♥♥♥ Tahtoo rapsuttaa *raaps, raaps*

  ...mitähän sitä muuta piti...en mä muista.

  Ihana Mauno!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raapsut vastaan otettu, saa tulla paikanpäällekin rapsuttelemaan!!

   Poista
 6. Juuri tuossa luin jutun - hyvä, juttu ja kaunis kohde :)

  VastaaPoista
 7. Ooo, oikein lehdessä oltu Manun kaa !
  Voi että tunnelmalliset kuvat, ikkunat ja rautasohva on kyllä niiiiin nätit!
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mauno on oikea linssilude, Kerttua ei saatu kuvaan millään ;0)

   Poista
 8. Aika kiva ylläri:) Piipahdahan joskus muakin katsomassa, kun täällä päin liikut...

  VastaaPoista
 9. Käyn ilman muuta, mutta kun tulee niin tooodella harvoin käytyä. Samoin jos liikutte joskus täällä päin, niin tervetuloa meille!

  VastaaPoista
 10. Voi miten kaunista ja tunnelmallista! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja samoin...vaikka tuntuu että ohi on, töihin on lähdettävä.

   Poista
 11. Hei, onko sofian tuvalla enää verkkokauppaa? Löysin täydelliset timanttivetimet olikohan vuoden 2010 postauksesta kun googletin vetimiä :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole verkkokauppaa enään, mutta uskon että löydät jostain muusta kaupasta.

   Poista
 12. Onnea lehtijutusta! <3 Mulla on jäänyt forum lukematta, täytyy äkkiä kipaista lehtilaatikolle, ja lukaista juttu!! :)

  VastaaPoista