Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







lauantai 26. syyskuuta 2015

NÄMÄ ON NIIN HUIPPUJA

Nytpä paljastan yhden löydöistäni Rovaniemen kirpparilta nimeltään Vintikki. Suosittelen paikkaa mikäli sielläpäin liikutte.
Olen pitkään toivonut löytäväni tämäntyylisen jalkalampun, mutta aivan sitä oikeaa ei ole oikein löytynyt. Nyt sitten tärppäs...


Lamppu on vanha ja todella raskas, pysyy siis pystyssä kovemmassakin rytinässä. Varjostinta siinä ei ollut, mutta onneksi sellainen löytyi aivan omasta takaa kotoa.





Hintaa tällä komeudella oli 20 €, varjostin taitaa olla joskus löydetty kirpparilta vitosella...joten ei ollenkaan paha hinta!!



Vieressä on myös Varastotien Kirpputori. Tänne kyllä myös kannattaa poiketa, kaikkea olisi tarjolla halvalla...kuorma-auton kanssa pitäisi olla liikkeellä. Jos huonekaluja haluaisin, niin täältä niitä kyllä löytyisi.
Mutta koska niitä en nyt tarvitse, tyydyin pelkästään tähän...


Samoin tämä kaunotar on aika jyhkeää tekoa, painaa yllättävän paljon. Luulen että tämä pääsee koristamaan tulevaa kasvihuone huvimajaani, pikkuhiljaa olen kerännyt sinne jo aarteita.
Ollaan nimittäin jo pikkasen lähempänä toteutusta, ikkunat saapuivat Kajaanista tällä viikolla. Ne on niin ihanat!!!



Mukavasti valmiita kokonaisuuksia ja mikä parasta, ikkunat voi aukaista! Muitakin tarvikkeita pikkuhiljaa keräillään, tarkoitus olisi tehdä koko mökki mahdollisimman pitkälle kierrätystavaroista. Toisia ikkunoita olen saanut jo kauanaikaa sitten entisen työni aikana asiakkaaltani talokauppojen yhteydessä, kun ne eivät kelvanneet uudelle omistajalle eikä vanhallekaan. Ovi sekä lattiamateriaalia löytyi aivan meidän omalta ullakolta. Tästä se pikkuhiljaa alkaa koostumaan tarvikkeiden osalta, ensi kesää sitten vaan odottelemaan : )

Mukavaa viikonloppua, toivottavasti teilläkin paistaa yhtä ihanasti aurinko!

24 kommenttia:

  1. Onpa mieletöttämän ihana löytö tuo valaisin kokonaisuudessaan, on kuin luotuja toisilleen jalka ja varjostin ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö olekin, arvaappas olinko innoissani...tuo hintakaan ei päätä huimannut!

      Poista
  2. Hurrrrrjan söpönen lamppu jalkoineen ja varjostimineen, hintakin oli varsin kohdillaan. Vastaavanoloisia lamppuja on joskus tullut kirpparilla vastaan, mutta ei yhtään noin kaunista - jos olisi tullut, ei varmaankaan olisi minultakaan jäänyt ostamatta :)
    Ja nuo ikkunat! Niistä tulee vielä jotain upeaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ollut minäkään vielä tarpeeksi kaunista löytänyt, nyt se sitten on siinä ja hintakin oli oikein hyvä. Kaikenlisäksi se on vanha, joten oikeastaan kaikki kohdillaan.
      Voi että syyhyttäisi jo aloittaa ikkunoiden ympärille seinien teko, mutta pakko kait se on odotella vielä. Jospa päässä muhii sitten oikein hyvät suunnitelmat valmiiksi.

      Poista
  3. Oi miten hieno valaisin! Eikä ollut kallis! Itsekin vuosia jo etsiskellyt mutta ei ole tullut sopivan hintaista vastaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta, tämä oli oikein hyvä löytö. Jospa se tupsahtaisi sinunkin eteesi joskus, tämä on sitä parasta näissä löydöissä...se tunne kun vihdoin löydät etsimäsi!

      Poista
  4. Mun unelmien valaisin! Kiva kannu myös ja sinut tietäen kasvarista tulee ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt alkaa tuntumaan siltä, että olen todellakin tehnyt löydön. Saas nähdä mitä ikkunoista saadaan aikaiseksi, päässäni kyllä liikkuu jo aika tarkat suunnitelmat.

      Poista
  5. Mikä löytö tuo lampunjalka, olen kyllä niin kade! Varjostin on kuin tehty siihen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli kyllä oikea aarre, enpä voi olla kuin tyytyväinen!

      Poista
  6. Voi kun on ihana tuo jalkalamppu, hieno löytö! Ja nuo ikkunat ovat muuten ihanat, noista saa tehtyä kyllä hienon kasvihuoneen/huvimajan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lamppu oli kyllä todellinen LÖYTÖ, se on niin kaunis. Toinen mahtilöytö oli kyllä nuo ikkunat, ruutuikkunat eivät ole aina niin helposti tai ainakaan edullisesti löydettävissä ja nämä ovat vielä kokonaisina paketteina. Huippua kun ikkunat saa avattuakin : )

      Poista
  7. Kerrassaan suloisen, rosoinen, ihana lamppu! Muksaa sunnuntaita sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vanhoissa esineissä on sitä jotain. Mukavaa sunnuntaita sinnekin!

      Poista
  8. Minäkin olen etsinyt tuollaista lamppu ikean muovi jalkalampun tilalle mutta ei ole löytynyt..vaan kyllä se joskus vastaan tulee :)
    Ihania löytöjä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kauan olen minäkin etsinyt, tämä tässä "harrastuksessa" onkin parasta...se löytämisen riemu. Kyllä se Anja sinullekin vielä vastaan tulee, usko pois!

      Poista
  9. Hei Johanna,
    Kuvat ovat kauniita. Se on upea mökki.
    Iso halaus
    Giac

    VastaaPoista
  10. Onnea hyvälle löydölle!! Ja kyllä tulee huvimajasta huikea, ihanat ikkunat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, lamppu oli kyllä todellinen LÖYTÖ jo hintansakin puolesta, samoin kyllä ikkunatkin. Katsotaan mitä niistä saadaan aikaiseksi.

      Poista
  11. Mielettömän ihana lamppu! Todellinen löytö! Ja tuota huvimajaa odotan innolla, siitä tulee varmasti kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lamppuhan on aarre, tykkään siitä niin paljon...ja ikkunoista myös. Suunnitelmat pyörivät päässä ja aarteita tulevaan majaan on tullut haalittua jos minkäkinlaista, taitaa olla jo valmiiksi täysi ;)

      Poista
  12. Oi ei, miten upea lamppu!
    Tuo varjostin on niin hurmaava!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se minustakin ja hinta oli kyllä varsin kohtuullinen!!

      Poista