Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







lauantai 10. lokakuuta 2015

VIERAS MIES KAMMARISSA

Saas nähdä mitä mies tykkää tästä, toin nimittäin vieraan komean miehen kammariimme ; )



Kyllähän tätä kelpaa katsella, vaikka sen lähempää tuttavuus suhdetta ei olekaan. Tässä taannoin tuli ripustettua hylly seinään, jota olen sitten katunut siitä asti.


En haluaisi seiniä liian täyteen ja entisen taulun kanssa se todellakin näytti siltä. En myöskään halua täyttää kaikkea liialla tavaralla, vaikka se on kyllä meillä hyvin vaikeaa. Mitenkäs tällainen kirppishullu sellaiselta voi välttyä???


...kokeilin myös pienempää samalla kuvalla olevaa taulua (älkää kysykö miksi minulla on sellainenkin!)...


...se olisi ihan hyvä vaihtoehto, mutta nyt päädyin ainakin joksikin aikaa katselemaan  miespuolista kauneutta.


Tyyny ihanuus on lahja ystävältäni Kajaanista, kiitos Helena!! Käväisin vanhassa kotokaupungissa viikolla ja tällä kertaa tuliaiset menivät vähän väärinpäin, sain vierailulta mukaani viemisiä. Tämä on kyllä aivan ihana!


Ulkona mitä mukavin sää, mies siellä rakentelee nuotiopaikkaa laavuineen. On kiva kun hänellekin tulee välillä näitä päähänpistoja ja sitten alkaakin tapahtumaan samantien. Minä taidan lähteä seuraksi tyhjentelemään kesäkukkaset roskikseen, tällä viikolla ne sitten paleltui. Aamuisin on ollut kahdeksaa astetta pakkasta, joten ihmekös tuo.

Mukavaa viikonloppua!

8 kommenttia:

  1. Oi, ihana mies :) Passaa oikein hyvin seinälle. Ihanan tyynyn olet saanut ystävältäsi! Mukavaa sunnuntaita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana on tyyny ja mieskin, vanhat kuvat ovat niin kauniita. Mukavaa sunnuntaita sinnekin päin!

      Poista
  2. Mies hylly kanssa näyttää oikein hyvältä. Ihanaa sunnuntaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kyllä ne siinä nyt hyvin keskenään menevät, mutta vieläkin pikkasen harmittaa että tuli tuo hylly tuohon ruuvattua.
      Ihanaista sunnuntaita!

      Poista
  3. Komean miehen olet makuuhuoneeseen löytänyt!☺
    Upea tuo suuri kaappi, -koko mauuhuone on niin kaunis!
    Aurinkoista sunnuntaita!♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Komea on, eikä oma komistus tuntunut olevan millänsäkään ; )
      Aurinkoista sunnuntaita teillekin!

      Poista