Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!lauantai 2. tammikuuta 2016

HYVÄ VUOSI

Kun taas vuosi vaihtui, tulee mietittyä miten se edellinen sitten menikään. Tuntui erityisen hyvälle todeta, että elämä on ollut todella pitkästä aikaa hyvin seesteistä ja hyvää. Ei mitään uusia suuria mullistuksia eikä murheita, palaset ovat loksahdelleet kohdilleen ja olen onnellinen! Koti on pikkuhiljaa muokkautunut näköiseksemme ja alkanut tuntumaan kokoajan enemmän omalta kodilta, koko perhe on myös kotiutunut tänne todella hyvin ja tytär on saanut paljon uusia ystäviä, myös todella läheisen ja rakkaan. Poika asustelee Helsingissä ja on kotiutunut sinne eikä pois tule. Ikävä välillä tottakai, mutta näinhän se elämä menee : ) Uusi työni on tuonut levollisen olon ja loppuvuodesta miellyttävää uutta haastettakin kouluttajana. Tunnen olevani omalla paikalla, pidän työstäni ja ihanista työkavareistani. Myös minä olen saanut ihania uusia rakkaita ystäviä, entisiä tietenkään unohtamatta! Olemme saaneet olla terveinä, ainoastaan iäkäs rakas anoppini hiukan huolettaa...mutta näillekään elämän kurjemmille puolille emme voi mitään. Mitään suuria en tulevalta vuodelta toivo, ainoastaan terveyttä, onnellisuutta, seesteisyyttä lisää ja että lapset löytäisivät paikkansa tulevissa haasteissa!
 Päivät pitenevät ja aurinkokin näyttäytyy pitkän tauon jälkeen, hymyilyttää! Lunta ei ole paljon, mutta valkoista kuitenkin.Kynttilöitä poltellaan silti vielä hyvin ahkerasti. Kuvassa äidiltä saatu joululahja, kyllä hän tietää mistä tykkään! Sen todistaa jo alemmassa kuvassa olevat suloiset emalikulhot, jotka sain myös äidiltäni.


Pitkään aikaan ei olekaan tullut mitään kirppis postauksia, mutta en nyt niin mahdottomasti ole kyllä kirppareilla poikennutkaan. Joulua ennen Kuopiossa käydessäni kävin monen vuoden jälkeen antiikkiliike Wanhassa repussa ja löysin suloisen vaa´an vallan kohtuu hintaan. Nämä vempaimet aina vaan jaksavat viehättää ja niinpä se mukaani lähti vaikka järki sanoi aivan muuta. Olinhan kuitenkin luopunut jo kahdesta aikaisemmin, joten tämä salittakoon ja hyvä perustelu asialle oli myös että tämä yksilö toimii aivan täydellisesti.


Vaakoja on meillä useampia, kaikki omalla tavallaan niin ihastuttavia!Seitsemän niitä on...joo..o : ) Näiden lisäksi on vielä yksi vanha henkilövaaka ja kirjevaaka, toimivia ja käytössä siis.


Toinen löytö on Piviksen aarreaitasta Limingasta, ei käyttöön mutta suloinen koriste. Jotain muutakin on kotiin kulkeutunut, mutta palataan niihin myöhemmin.

Nyt haluan toivottaa vain teille kaikille ihanille oikein ihanaa Uutta Vuotta ja kiitos että olette jaksaneet mukana kulkea!

10 kommenttia:

 1. Kiitos mielenkiintoisesta blogistasi ja kaikkea hyvää tälle uudelle vuodelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista! Samoin sinulle oikein antoisaa hyvää uutta vuotta!

   Poista
 2. Ihanat pohdinnat ja aivan ihanat vaa-at sinulla. Ei kai noihin vanhoihin nostalgisiin vempaimiin koskaan kyllästy :). Yhtä onnellista uutta vuotta kuin edellistä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vuoteen mahtuu niin monenlaista ja joskus kaikki suuret asiat tuppaantuvat tulemaan perätysten, aika rankkoja vuosia takana vaikka niistä en täällä olekaan hirveästi kertonut. Nyt olen onnellinen tasaisesta elämänmenosta ja siitä että mitään suurempia huolia ei ole päällä. Hyvää ja onnellista uutta vuotta sinullekin!

   Poista
 3. Voe mahoton tuota sun vaakainnostusta :))) Mutta kerro mistä ihmeestä löytäisin olkkariin lampun. Jotain ihmeellistä ja erikoista se pitäis olla..
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpa voi muuta neuvoa sanoa kuin että kirppareille hopitihop ja nettihän on myös pullollaan aarteita jos ei paikalle pääse. Itse en juurikaan netin valikoimia katsele, muutenhan hukkuihin tavaraan jos vielä sieltä aarteita bongailisin ;)
   Etsitkö katto-, pöytä-, vai jalkalamppua?

   Poista
 4. Ihania vaakoja sulla on ja monta! Hyvää alkanutta vuotta, Johanna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niissä(kin) on sitä jotain taikaa mikä hurmaa ja saa pääni sekaisin sellaisen vastaantullessa ;)
   Kaikkea hyvää sinunkin tulevaan vuoteen Satu!

   Poista
 5. täällä on aina niin kiva piipahtaa saamassa inspiraatiota :) Hyvää uutta vuotta myös toivottelen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa ihana kuulla jos pystyn sellaista antamaan. Se täällä blogimaailmassa onkin niin mukavaa, monet ideat ovat syntyneet juuri täältä. Oikein hyvää uutta vuotta Jaana!

   Poista