Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!tiistai 20. joulukuuta 2016

KYLLÄ SE VAAN TULEE SITTENKIN

Joulufiilis oli marraskuussa ja jostain syystä se kaikkosi joulukuun aikana, joten koristeitakaan ei ole tullut kaivettua esille ennen tätä viikkoa. En mitään mahdotonta määrää koristelua halua, vain vähän jotain muistuttamaan joulun tulosta. Mutta näyttää se riittävän vähempikin koristelu, joulumieli palasi jälleen: ) Liekkö osuutta myös eräällä ihanalla työkaverillani, joka käväisi Tampereen suunnilta täällä. Yhdessä tonttuilu oli niin piristävää, syöty hyvin, naurettu ja vaihdettu lahjat...tehty myös töitä tietenkin hymyssä suin. Vielä huominen loppurutistus Helsingin suunnalla, viiden aikaan takaisin kotona ja sitten alkaisi loma. Oikeastaan kaikki valmistelut vielä tekemättä, mutta vielä ehtii onneksi. Omalla joukolla selviää vähemmälläkin, ihana saada pitkästä aikaa poikakin kotiin pieneksi hetkeksi.
Varsinainen joulukuusi saattaa jäädä tänä jouluna laittamatta, kuusia eri muodossa taitaa olla jo tarpeeksi. Luulen että tämä riittää, kynttilöitä ja hyvää levollista mieltä...siitä on joulu tehty. Yksi joulun "kohokohta" on tietysti ylenpalttinen syönti, suolaista...makeaa...suolaista ja sitä rataa, sitten sitä taas vannotaan toisillemme uuden vuoden alkuun kunnon kuntokuuria...kuulostaako tutulle??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti