Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







keskiviikko 7. helmikuuta 2018

AIVAN PIENIÄ JUTTUJA

Aurinko saa kummallisen olotilan aikaan, samalla kun tuntuu siltä että on herännyt talvihorroksesta niin yhtä aikaa olen myös armottoman väsynyt. En tiedä miten se on yleensäkään mahdollista, mutta koti sen paljastaa... se on kuin hävityksen kauhistus : ( (
Jonnekin menevät ylimääräiset tavarat ja huonekalut odottavat sitä menemistä jonnekin, en vain saa liikuteltua niitä nyt minnekään. Onneksi sentään yksi iso komea vaatekaappi lähti uuteen kotiin, saan  siirtää uuden viikonloppuna maalatun kaapin sen tilalle pois keskeltä lattiaa. Pari - kolme kaappia odottelee vielä kohtaloaan, jos vain saisin päätettyä luovunko vai en... huoh!! Kaappifriikki kun vain niin sattuu rakastamaan näitä komistuksiaan ja niistä on vain joskus niin vaikea luopua vaikka tiedän että sen tulen tekemäänkin. Eilen katsoin ohjelmaa himohamstraajista ja totesin jo ihan hiukan muistuttavani sellaista kun katsoin kaappejani iloisessa rivissä ; )

Aurinko on kuitenkin jo saanut pienen aloituksen kipinän aikaan ja se on jo jotain kun melkein olen saanut aloitettua suunniteltuja remppamuutoksia. Luulen että se alkaa makuuhuoneesta uuden kaapin innoittamana, lattian maalaus ja tapetointi olisi listalla sekä muutaman kalusteen maalaus jne. Aivan pieniä juttuja olen saanut tehtyä, kyllä se hiukan aina piristää kun siirtelee tavaroita paikasta toiseen.




 Uudet viherkasvit piristävät kun ajatukset karkailevat jo pian alkavaan kevääseen...


 Ihana aurinko ja ihanan likaiset ikkunat... plääh!



Uusi Tarinat-kaupasta ostettu juliste toi hiukan keveämpää ilmettä ruokailutilan seinälle. Tämä on kohta jossa on pakko olla jotain ruman sähkötaulun peitteenä, nyt se ratkaistiin näin...


Pimeät illat tuntuvat vielä ihanilta hämyvaloineen, pakkanen ja kynttilät = lupa sohvaperunana oloon!





Tällaisia pieniä piristyksiä tällä kertaa : )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti