Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







keskiviikko 21. helmikuuta 2018

TÄNNE VAI TÄNNE

Tein virheen, aloin mallailemaan tapettia kahteen eri huoneeseen ja nyt en ole enään yhtään varma mihin sitä alkaisi liisteröimään.



Makuuhuoneen silmäilyä uudella tapetilla vaiko ilman uudistusta, lattian maalaisin tummanharmaaksi mikäli tapetti jäisi ennalleen? Ehkä vähän vaikea kuvista nähdä totuutta tästä vanhan tapetin tunnelmasta, sillä oikeasti se näyttää yllättävän hyvältä nyt kun kalusteet on maalattuna ja jos sitten lattian väri vaihtuisi... tai sitten ei... huoh!!



 Ruokailutilaan olen vaihtamassa väriä jokatapauksessa, voisiko se sittenkin olla tämä vaihtoehto???


Samalla voisi uusia verhonkin, vaikka ruutua??



 Mielipiteitä otetaan vastaan, kiitos : )

T. Päättämätön muija

12 kommenttia:

  1. Hei Johanna!
    Vaikeaa on päättää kun kaikki on niin sopivia! Mutta tuo makkari nykyisellä tapetilla on niin ihanan rauhallinen ja kaunis. Ja nuo maalatut kalusteet, oi kun tykkään <3 Niin ihana huone!!
    Ja tuo uusikin tapetti on ihana. Kävisi melkein mihin vain.
    Eipä tainnut minusta olla apua.. :)
    Teitpä miten vain, niin hurmaavaa on!
    Kivaa muutostouhuilua sinnekin <3
    Kirjoittaapi Kaija


    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen samaa mieltä, yhtäkkiä alkoi tuntumaan siltä että uusi tapetti rikkoo tuon rauhallisuuden. Nooo...onneksi näillä asioilla ei ole kiire, tuijotellaan vielä ja pähkäillään.

      Poista
  2. Täällä toinen, josta ei ole apua: jättäisin ennalleen molemmat huoneet. Ruokailutilan entinen tapetti on niin minun makuni mukainen ja kamari tosiaankin ihanan rauhallinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kallistumassa todennäköisellä varmuudella siihen että makkarin tapetti jää ja en enään ole edes varma lattiankaan maalauksesta. Ruokailutilan haluan hiukan raikastaa, punertavan ruskea tapetti terrakotan värisen lattian kanssa tympii. Kiitos kommentista, kyllä nämä ajatukset pistää miettimään vaihtoehtoja.

      Poista
  3. Ihanan seesteinen tunnelma teidän makkarissa, jo ihan tuollaisenaankin:) Kaapit ovat todella kauniit sekä sermi.
    Nuo kattohirret ovat ihanat:) Ovatko ihan alkuperäiset vai jälkikäteen tehty?
    Ja tuosta puulattiasta, juuri tuossa värissä tykkään todella paljon, on sellainen jollaista minä mielittelen meille, kun sen aika tulee:)
    Ihania suunnitelmia kumpikin, päädyt sitten kumpaan vaihtoehtoon tahansa:)
    Aurinkoista kevättä sinulle! T:-Satuli-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kun sanotte mielipiteitänne, näihin omiin nurkkiin kun meinaa välillä sokeutua ja kyllästyä. Makuuhuoneen kohdalla olen jo aika varma että tapetti jää ja lattian pistän vielä harkintaan. Kattohirret ovat alkuperäiset, tykkään niistä itsekin.

      Poista
  4. Minusta makkarinne näyttää tosi kauniin harmooniselta♥ Kannattaa jättää sinne seinälle mallipala roikkumaan ja tunnustella tunnelmia. Itse yritän pitää seinät aika rauhallisen sävyisinä, kun tuota sisustustavaraa kertyy helposti joka paikkaan:D
    Olen itse sellainen haaveilija, että ymmärrän hyvin päätöksenteko prosessin vaikeuden:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä niitä mallipaloja roikkuu milloin missäkin, näkisitpä vaan ☺️ Olen tosiaan kallistumassa myös tähän vanhaan tapettiin, olen niin samaa mieltä seesteisyydestä ja sitähän juuri kaipaan. Kyllä tämä on oman kodin kohdalla vaikeaa, liikaa vaihtoehtoja!

      Poista
  5. Anna palaa vaan sen tapetin kanssa!
    Sulla on varma maku ja sen verran romanttinen, mutta rauhallinen makkari, että se kestää tapetin hyvin ❤️
    Ja kun se on tapiseerattu, niin siitä sitten ruokailutila seuraavaksi (ruutuverhoinern 👍🏻)
    😁

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No just kun olin päättänyt jättää makkarin tapetoimatta... 😅 Nyt otan pienen aikalisän ja laitan kalusteet kuntoon ja katson sitten. Tänään jo päivittelin pikkujuttuja ja tunnelma eikun paranee. Pakko laittaa välipostaus jälleen...

      Poista
  6. Mä oisin ottanut makkarariin, mutta tykkäänkin vaaleasta niin kovin, varsinkin nyt kun aurinko alkaa kilvan iloitella. Sopii kyllä ruokailutilaankin, on kaunis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin tämä seesteisyyden kaipuu teki sen että alin yhtäkkiä pitämään tapettia liian levottomana makuuhuoneeseen, mutta mene ja tiedä... voin olla toista mieltä taas huomenna, tiedäthän 😉

      Poista