Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!maanantai 2. huhtikuuta 2018

ENSIN OLI NÄIN JA SITTEN...

Ensin se näytti tältä......ja sitten oli näin...


 ...ja nyt tälleen : )Kyllä kannatti lattian maalaus, olen enemmän kuin tyytyväinen muutokseen. 
Vielä yksi pieni viimeistely jäi tehtäväksi, tapetin yläreunassa oleva lista on aivan karsean ruman värinen ja ajattelinkin että vaihdamme listan kokonaan hiukan kauniimpaan malliin.Nytpä sitten ei malttaisi kuin istua makkarin portaalla ja ihastella aikaansaannosta ; )

12 kommenttia:

 1. Kyllä on kauniin näköinen lattia ja hyvä värisävy<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, luottosävy 😀 Perinnevärikartan sävyt eivät mene koskaan pieleen.

   Poista
 2. Ihana huone, lattiasta tuli tosi kaunis. Kannatti ehdottomasti maalata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana! Ihmettelen jo miten oikein näin kauan asiaa edes mietin 😀

   Poista
 3. Good post. I definitely love this site. Continue
  the good work!

  VastaaPoista
 4. Niin kaunista taas ❤ Sekä ennen, että etenkin jälkeen! Voin kuvitella kuinka nautit näkymästä. ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä, aivan kuin uudessa kodissa asuisi. Mutta kyllä vaihtaisin... (sisäpiirivitsi) ; )

   Poista
 5. Kaunis sävy lattiassa! Kannatti minustakin :)

  VastaaPoista
 6. Meillä maalattiin vajaa vuosi sitten myös kaikki kolme makkaria Betoluxilla ja samalla perinneharmaalla; 70-luvun alun omakotitalo jossa mäntypuiset kellastuneet lattiat - kuten teilläkin. Ja kyllä, tykkään niin! Ja myös ihmettelen, miks vasta nyt :)
  Kaikki ovat kehuneet ja enää kerään voimia ja miehen pään kääntymistä sille, että jaksettais vielä kantaa olkkarin ja keittiön sekä käytävän (kaikki samaa ovetonta tilaa) mööpelit sivuun ja sutia lattia niissäkin Betoluxilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä tiedät hyvin mikä muutos tämä on entiseen, kyllä olen samaa mieltä että kannatti. On se vaan aina kumma että noita miehiä pitää aikansa lämmitellä näin mukaviin projekteihin, tämähän on huippukivaa 😅

   Poista