Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







torstai 5. huhtikuuta 2018

SE ON MENOA NYT

Kun tässä on vauhtiin päästy kotiprojektin kanssa, niin monenlaista tapahtuu. Tämän viikon aikataulut ei paljoa anna myöten kotipuuhailuihin, mutta kyllähän sitä jotain pientä ennättää kun mutkan kotosalla käy. Tähän postauksen sain yllätysaikaa 1,5 tuntia myöhässä olevan lennon ansiosta... ärsyttävää, hohtokeilaus jäi väliin tältä illalta mutta ennätän sentään Helsinkiin myöhäiselle illalliselle työkavereiden kanssa. Koskaan ei voi luottaa julkisiin kulkuyhteyksiin!!!!

Sunnuntaina meiltä lähti yksi ihanuuskaappi myyntiin ja samalla sain pari kivaa juttua tänne kotiinkin päin. Keittiön vanha klaffipöytä sai väistyä talteen varastoon odottamaan jatkoa, se ei oikein mittasuhteiltaan ollut paras tähän tilaan ja kuinkas ollakaan... kyllästyin ; ) Tilalle tuli tämä...



Seinäpaneeleissa loistaa yhä komeat sävykokeilu läiskäni... kokeiltu on ja paluu takaisin entiseen sävyyn, pitäisi vain viitsiä sutia läiskät piiloon ja etsiä uusi tapetti panelin yläpuolelle.





Ensin olin suunnitellut maalaavani pöydän, mutta oikeastaan näiden tuolien kanssa se näyttää ihan kivalle tuollaisenaan. Pöytä on Wanhan Talon Tavarat liikkeestä Oulusta, samoin ihana vihreä talonpoikaistuoli.


Eilen ajelin kotiin Kajaanista ja poikkesin matkalla Vaalassa Pänikässä ja Piirongissa. Sieltä löysin pari juttua miehen pihaprojektiin sekä ihanan juuttimaton jota mallailin uudistuneeseen makuuhuoneeseemme.



Kissoista se oli niin ihana uutuus!!!


Omasta jemmasta löytyy myös sängyn vierelle juuttia, nyt sitten katsellaan että tottuuko silmäni tähän lookkiin ; )




 Nyt lähden takaisin lentokentälle, jospa nyt onnistaisi... hei vaan!

6 kommenttia:

  1. Ihanat kuvat!
    Meillä on vastaavia vihreitä talonpoikaistuoleja ruokapöydän kanssa käytössä. Minulle ne vaan ovat liian matalia, että ylttyisin kunnolla pöydälle:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanne! Vanhat tuolit ovat monesti liian matalia, pöydän ääressä tuntuu samalta kuin lapsena 😀
      Tässä käytössä mataluus ei haittaa yhtään, kaunis tuoli ja luultavasti enemmän koristeena meillä kuin käytössä.

      Poista
  2. Todella kaunis pöytä. Minulla on aitassa vähän samanlainen. Ottanen keittiökäyttöön, kunhan saan muutettua. Juuttimatot on kivat. Ei ihme, jos kissatkin tykkää :) .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pöytä tuli meille vaihdossa huonekalukauppojen sivussa, enkä hirveästi miettinyt sen tuloa meille. Kun se pääsi omalle paikalleen, tykästyin siihen todella ja vieläpä tuolla värillä ❤️ Onpa hauskaa nähdä joskus sinun pöytä käytössä! Meidän kodissa on menossa myllerrys, juuttumatot näyttävät kivoilta välillä räsymattojen sijaan.

      Poista
  3. Hitokseen hyvä tuo lattia!!!!
    Matot antaa kivan kesäisen tuulahduksen, samoin nuo ihanat valkoiset verhot. Mun tekis mieli vaihtaa myös valkoisiin, mutta koitan vielä himmailla niin kauan kun on lumikinokset ikkunoiden takana.

    VastaaPoista
    Vastaukset

    1. Kiitos Pepi, tykkään harmaasta lattiasta... ihmettelenkin että viisi vuotta tähän päätökseen meni 😅
      Meillä sitä lunta kyllä todellakin on, pakko aloittaa jo kesähimmailu että ei aivan epätoivoon vaivu 😀

      Poista