Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!sunnuntai 1. huhtikuuta 2018

TÄÄ ON KIVAA

Täällä maalisuti heiluu jälleen... menee se pääsiäinen näinkin. Nyt kun on aikaa niin teen mitä ehdin, sillä koko ensi viikko meneekin reissatessa, yksi yö kotona välillä ja palailen kotiin vasta sunnuntaina. Kivoja asioita mahtuu viikkoon, myös siskoni pikkuprinsessan ristiäiset Helsingissä.

Mutta nyt olen vielä visusti kotosalla ja nautin... aa että tykkään maalaamisesta, sillä saa niin nopeasti suuria muutoksia aikaan. Makuuhuoneen lattian väriä olen arponut jo pitkään, sen jälkeen on arvottu milloin viitsisi alkaa siirtelemään huonekaluja. Hassua, sillä kalusteiden siirtelyyn ei kyllä kovin kauan aikaa mennyt. Makuuhuone on sen verran suuri, että riitti kun siirsimme tavarat toiseen päähän ja maalasin ensin tyhjän puolen. Nyt on luova tauko menossa sen aikaa että maali kuivuu ja sitten pääsenkin jatkamaan toisen puoliskon. Onneksi Betolux Akva kuivuu nopeasti, joten saan jo tänään maalattua loppuun lattian.


Eilen käväisin pitkästä aikaa kirpparilla ja teinkin kaksi mahtavaa löytöä. Toinen oli tämä kookas narupurkki......ja toinen tämä kaunis vanha patinoitunut Arabian astia...
Nyt lähden välillä nauttimaan auringosta ulos nuotion äärelle ja sitten hommat jatkuu. Leppoisaa pääsiäisen jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Oletpa tehnyt hyvät löydöt! Lattiasta ja huoneesta tulee todella kaunis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tein ja nykyään ne tuntuu ekstra kivoille kun ostaa vain ne harkitut huippulöydöt eikä kaikkea suunapäänä 😀 Sain maalattua koko lattian juuri ja täytyy kyllä sanoa että kannatti!

      Poista