Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







tiistai 21. kesäkuuta 2011

EI KIITOS TAPETOINTIA ENÄÄN!

Kyllä on tullut muutama maalilitra sudittua seinään ja tapettivuotiakin liisteröityä jokunen kappale. Vaikka kivaa on ollutkin, nyt alkaisi jo riittämään ;0(
Rajalliset taitavat olla ihmisen voimavarat, kroppa alkaa huutamaan apuva isoon ääneen!
Mutta eipäs valiteta, yläkerta alkaa kohta (muutaman tapettivuodan jälkeen) olemaan valmis ja ensi viikolla pääsemme aloittamaan muuton. Sepä onkin sitten taas yhdenlainen urakka...mutta onneksi te ihanaiset asiakkaat olette pitäneet siitä huolen, että tavaraa ei ole aivan niin paljon kannettavaksi kuin vielä viime viikolla.

MUUTTOMYYNTI jatkuu siis vielä viikon ajan, joten kipin kapin tekemään vielä edullisia löytöjä!!

NETTIPUTIIKISTA ostaville on tämän kuun ajan ilmaiset postipaketti lähetykset.

HUONEKALUISTA on 10% alennus


Tässpä muutamia kuvia vaiheessa olevasta remontista, nyt olemme jo edenneet tästä eteenpäin. Tässä tulossa seinä sosiaalitilojen ympärille, tällä hetkellä seinä on jo valmis. Ette usko miten mukavalta tuntuu saada aivan oikea pikku keittiö ja pöytäkin käyttöön ruokailua varten! Nämä tilat kun ovat meiltä puuttuneet tähän asti. Olemme saaneet syödä eväämme suurin piirtein pahvilaatikoiden päällä ja tiskata veskin lavuaarissa :0)


Sisäänkäynti



Kaikki portaat on maalattu valkoisiksi. Tässä portaat alakertaan


Ja tässä alakerta... täällä vielä riittäisi puuhaa, eilen saimme jo kyllä väliseinärungon pystytettyä tännekin. Aika karseen näköinen paikka vielä, mutta eiköhän se ilme täälläkin kohene.


Nytpä tämä tyttö lähtee lompsimaan vesisateeseen kohti Kirkkokatua... loputpa taidattekin arvata :0) Taitaapi muuten ropinasta päätellen kastua aikalailla...

3 kommenttia:

  1. Teilläpä näyttää ihanat tilat tulevan. =D Pitää lomalla kyllä pistäytyä katsomassa.

    VastaaPoista
  2. Kauniita värejä...Aikas mittava urakka siellä :)

    VastaaPoista
  3. Kyllä tämä urakka alkaa tuntumaan mittavalta minustakin :0)
    Kiitos kivoista kommenteista Pia ja Lovviisa, tervetuloa käymään Tuvalla!

    VastaaPoista