Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!lauantai 2. heinäkuuta 2011

SOFIAN TUVAN UUDET KUJEET

Nyt se sitten on tehty, Tupa muutettu uuteen ihanaan tilaan ja avajaisia vietelty. Olo on todella helpottunut ja onnellinen ja olemme saaneet todella kivaa ja mieltä lämmittävää palautetta  niin uusilta kuin vanhoiltakin asiakkailtamme, kiitos siitä teille kaikille!

Vaikka välillä meinasi usko loppua aikataulujen kanssa, niin saimme kuin saimmekin kaikki valmiiksi perjantai aamulle. Suuri kiitos siitä kuuluu Tuvan omalle tyttöporukalle sekä mahtavalle talkooväelle. Teimme kaksi todella pitkää päivää ja itse olin puuhastelemassa torstaina (itseasiassahan se oli jo perjantai) aamu neljään vielä viimeisiä  paikkoja kuntoon. Mutta pirteänä parin tunnin yöunien jälkeen olin kuitenkin taas valmis jatkamaan ja valmistelemaan avajais tarjoilua. Mutta uskon kyllä että tänä iltana ei unta tarvitse houkutella ;0)

Tältä täällä nyt sitten näyttää...
Tervetuloa!

Osoitteemmehan on Kirkkokatu 22 KAJAANI

3 kommenttia:

  1. Ihana puoti täynnä ihanaa tavaraa ♥

    VastaaPoista
  2. Kaunista ja ihanaa, harmi kun puoti on niin kaukana, olisi kiva poiketa!

    VastaaPoista
  3. Näyttää niin kivalta, pitää nähdä myös livenä =)

    VastaaPoista