Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







sunnuntai 1. tammikuuta 2012

JOULU TULI JA MENI, UUTTA VUOTTA KOHDEN VAAN...

Näinpä se taas joulu tuli ja meni... uuden vuoden vaihtuessa hyvä kun enään muistaa vasta vietettyä ja paljon odotettua joulua. Ainoastaan joulukuusi ja muut joulunajan koristukset sekä ihanat saadut lahjat muistuttavat tästä ihanasta autuaasta juhlasta. Hyvä näin... kohti uusia kujeita ja nyt jo ajatuksissa tulevaa kevättä odotellen porskuttelemme eteenpäin.
Viimeiset päivät menikin hutakalla ohi työmatkojen merkeissä, mutta kotiin palasin uutta vuotta vastaan ottamaan. Rauhallisissa merkeissä oman perheen parissa otimme vuoden 2012 vastaan syöden taas kerran aivan liikaa kaienlaista epäterveellistä. Olo on viimeisen viikon jäljiltä kuin syöttöpossulla (tai kanilla)... tänään aloitan taas sen kuuluisan karppauksen (minäkin siis kuulun tähän joukkoon!).

Tällä hetkellä tunnen oloni juuri tältä oman Jussi-pupuni rinnalla :0) Nämä pupuset tarttuivat mukaan Putingista.


Pakko muuten hiukan kehua tätä paljon puhuttua "laihdutusmuotoa" nimeltään karppaus. Emme mitenkään tiukkapipoisesti ole sitä noudattaneet, mutta perunat, pasta ja riisi on jäänyt ruokavaliosta kokonaan, leipä korvattu karppileivällä, luonnollisesti pullat ja karamellit eivät kuulu ruokavalioon ja Lidlistä saa todella ihanaa KERMAISTA jogurttia missä ei ole juurikaa hiilareita (on muuten menevä eväs kyseisessä kaupassa). En niinkään laihtumisen takia ole tähän kokeiluun lähtenyt, vaan olo on ollut yksinkertaisesti huomattavasti parempi. Olemme vatsani kanssa todella pitkästä aikaa ystäviä ja ainaiset päänsäryt ovat tipotiessään, uskokaa tai älkää!

Palataanpas työmatkaani joka kohdistui Lahteen ja Helsinkiin, tai oikeastaan perjantaihin joka oli jo minulla  vapaapäivä. Vietin ruhtinaalliset viisi tuntia Helsingin alennusmyyntejä kierrellen ja jotainhan sieltä tietysti tarttui mukaankin...


Takki ja huivi löytyi Indiskasta,
ihanat asetit Riviera Maisonin liikkestä.
Ostin ne ajatellen näitä kuppeja jotka viime kesänä ostin Indiskasta.


Tämä ihana pitsikello sekä valokuvakehykset nappasin Stocmannilta mukaani


Ruosteinen kranssi ja sydän Papagenasta, korut Indiskasta.

 

Ihanan tuoksuiset suihgugeeli ja vartalovoide Sokokselta


Shoppailu päivän jälkeen olikin mukava hypätä junaan ja lähteä kohti Kajjaania. Junakaan ei ollut myöhässä kuin vajaat 10 minuuttia, toista oli lähtiessä. Myrskyt olivat saaneet aikaiseksi aikamoista tuhoa ja ensimmäinen juna aamulla klo 4 olikin peruttu... KIVA!! Seuraava juna lähti klo 6.20 ja koko matkan ajan aikataulut muuttuivat milloin mistäkin syystä (ei toiminut turvalaitteet jne). Lopuksi olin perillä Lahdessä vielä reilun tunnin myöhässä ja alkuperäisestä suunnitelmasta  neljä tuntia myöhässä. Hiukan tapaamiset viivästyivät ja joku meni mönkäänkin, mutta minkäs me näille luonnon oikuille mahdamme.
Perille kuitenkin päästiin turvallisesti ja vieläpä takaisinkin.

Nyt lähden tästä jatkamaan takkahuone remppaa alakertaan... siitä lisää myöhemmin.

OIKEIN IHANAA TULEVAA UUTTA VUOTTA KAIKILLE IHANAISILLE!!

6 kommenttia:

  1. Ihanaa alkanutta vuotta sinullekin!!
    Vähän on karppaus lipsunut täälläkin ja sen muuten huomaa olotilassa!
    Kunhan nuo suklaat loppuu, sitten taas alkaa ryhdistäytyminen :)

    Kivoja alelöytöjä :)

    VastaaPoista
  2. Oikein antoisaa ja menestyksellistä uutta vuotta!
    Ja Artulle iso hali!

    t.Onni ja maminsa

    VastaaPoista
  3. Aivan ihania shoppailuja, tuo takki varsinkin !
    Onne toivotan minäkin sinun uuteen vuoteesi ♥

    VastaaPoista
  4. Suloisia ostoksia :)

    Oikein Ihanaa alkanutta Uutta Vuotta 2012 sinulle & perheellesi Johanna! ♥

    VastaaPoista
  5. Munki pitäsi kokkeilla tuota karppausta just sen takia että voisin elää sopusoinnussa vatsani kanssa, mutt kun leipä on niin hyvää...
    teekkö ite sitä karppileipää vai saako kaupasta ? kiitti jugurttivinkistä ja hyvää vuoden alkua sulle :)

    VastaaPoista
  6. Olen joskus tehnytkin joitakin leipiä, mutta nykyään kaupasta löytyy jo aika monta vaihtoehtoa karppileipää. Osa ei minkään makuisia, mutta viipale ruissari on aivan ihanaa.
    Ei muuta kuin kokeilemaan Riikka!

    VastaaPoista