Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

HALLOOTA HALLOO...

No voihan jukra mitä löysin paikallisesta osto- ja myyntiliikkeestä, tätähän ei voinut jättää sinne lojumaan... ei sitten millään!!


Olisi siellä ollut tarjolla vielä komeampikin seinäpuhelin versio, se sellainen upea puinen... mutta tämä on ehkä enemmän meidän kotiin sopiva ja huomattavasti huokeampikin.


Samalla reissulla tuli käytyä pitkästä aikaa kirpparillakin ja tämä pieni vanha lasikulho lähti mukaani.

Ja kun kerran alettiin seinille jotain asentelemaan, niin laitettiinpa samalla tämä Tuvalta tullut vanha liitutaulukin paikoilleen


Eteisemme on saanut myös hiukan uutta ilmettä uuden lampun verran, entinen ei oikein sopinut tähän tilaan ja armas äitini lunastikin sen itselleen. Näin meillä... ostetaan ja myydään :0)


Myös pientä istutus hommaa tehty... vuosia vanha kaktus polo oli meillä hiukan huonolla pidolla, koska en ole niinkään näiden piikikkäiden kasvien ystävä. Mutta tässä kupissa se näyttää oikein somalta.


Jotain pientä siis saatu aikaan! Heissan ja seuraavaan kertaan...

3 kommenttia:

 1. Auts miten ihana puhelin! Ja ihania kuvia muutkin :)

  VastaaPoista
 2. Ihanannäköistä, Johanna! Mä ostin sen puisen (tai yhden niistä ;D, kun huomasin Eskon sivuilta kuvia.

  Tuollaisen mustan löysinkin viime kesänä Iisalmen rompepäiviltä ja tykkään kympillä!

  Kaktus kupissa on suloinen...

  Iloista loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 3. Kommee telefuuni...Muistuttasko se hieman Bart Simpsonia :)

  VastaaPoista