Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!lauantai 28. huhtikuuta 2012

PÄIVÄN RETKI...

Pitihän se minunkin kokeilla, että pystyisinkö kerrankin olemaan hamstraamatta mitään kotiin...

...ja arvaatkaa pystyinkö!!??

NO EN :0)
Teimme lauantairetken ihanan työkaverini kanssa Vaalan antiikkikirpparille ja voih sitä ihanuutta mitä kaikkea siellä jälleen oli tarjolla. Ja eikä muuten ole hinnoilla pilattu näitä aarteita!!

Tässä koko lasti...
Juu juu, kysykää vaan että tarvitsinko todellakin lisää lautasia. No en todellakaan, mutta kun ne olivat niin IHANAT ja ruokailulautasia oli molempia 12 kpl
Sitä paitsi sopivat hyvin jo aiemmin ostettuihin kermakkoon ja sokerikkoon. Hyviä selityksiä täytyy olla monta, jotta saa hiukan laannutettua tätä ostomorkkista
Näistä lautasista on tarkoitus tehdä uudet vadit rikkimenneeseen tarjoiluastiaan. Keskelle täytyy teettää reiät pienellä riskillä, mutta eipä nämä nyt maksanutkaan kuin euron kipale.
Pitsiliinoja ja tarjoiluvateja ei tunnu olevan meillä koskaan liikaa... ja kait ei sitten lamppujakaan. Huom, neljä euroa!!
Lisää leivoshaarukoita, nyt kait sitten vaan täytyy kutsua vieraita jotta saadaan ne käyttöönkin.

Seuralaiseni teki hänkin omat ihanat löytönsä, kuljetettiinpa sieltä kiikkustuolikin. Kerrankin minä pääsin vähemmällä!!

Näin täällä tänään, mukavaa viikonloppua ihanaiset!
2 kommenttia:

  1. Voi huokaus....arvaas vaan huolisinko Lillaan!
    Kaikki.

    VastaaPoista
  2. Ihania juttuja oot löytänyt! Ehkä meikäläisenkin tie suuntautuu Vaalaan jossain vaiheessa :).

    VastaaPoista