Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







sunnuntai 9. syyskuuta 2012

LAISKA SE TÖILLÄÄN KEHUU

...näin on, mutta pakko kehaista sellaista mikä nykyään tuntuu olevan meillä suurikin asia. SIIVOSIMME ja vieläpä koko talon! Siinä samassa vaihdoin maton ja verhot ruokailutilaan. Teki mieli hiukan "väriä" näin syksyn kunniaksi, niin että eikö olekin vallan räikeää :)


Matto on aiemmin tehty löytö Ristijärven kirpparilta


Hiukan törsäiltyäkin tuli perjantaina, pikaisella kaupunki reissulla...


Ihana Svaneforsin tyyny ja kehys lähtivät mukaani Pumpulikukasta.


Tämä tyynyliina taas löytyi Lumililjasta. Se pääsi koristamaan makuuhuonettamme...


Käväisin myös Versokaupassa, joka on muuttanut hiljattain uuteen paikkaan Sofian Tuvan entisiin tiloihin Kirkkokadulle. Sieltä ostin ihanaiset Mummi ja minä tuotteet, astianpesuaineen ja yleispuhdistusaineen sekä söpön kissa aiheisen tiskirätin.


Kylläpä kelpaa tiskailla ja siivoilla taas :)

Nämä olen jo aiemmin löytänyt Siniunikosta, joten samaan ryssäykseenpä näytän nämäkin.


 Siellä se enkeli ilahduttaa ja suojelee meitä vaunuissa olohuoneessamme.



Ja kun sisustamisen makuun kerran päästiin, niin tulipahan viimeisteltyä vessakin uudella Lambin paperilla. Siinä istuskellessa voi lukaista mukavia pieniä runoja.


Mutta se siitä siivouksesta sitten, Arttu taitaa olla kipeänä ja on ehtinyt oksennella vähän joka matolle heti siivouksen jälkeen :(
Tuolla se yläkerran aulassa köllöttelee hiukan voipuneen näköisenä juuri nyt.


Tai... sanoisinko paremminkin rentoutuneen näköisenä. Taitaa jo voida paremmin, mitähän lienee suuhunsa taas laittanut kun on noin huono olo ollut eilisen illan ja yön.

Illasta puheen ollen, olimme katsomassa eilen ihastuttavia tanssijoita ja tanssi esityksia Tanssii tavisten kanssa tapahtumassa. Aivan mahtava tilaisuus, kaikki liput loppuun myyty ja tunnelma katossa.
Ja paras pari voitti ehdottomasti, meidän oma Arto Petjala Casambalta parinsa Maija Räihän kanssa joka toimii oppilaitospappina täällä Kajaanissa. Huumoria sekä hiukan herkempääkin tunnelmaa riitti ja todella taidokasta tanssia kaikilta seitsemältä parilta.


Illan päätteeksi kaikki yleisöstäkin pääsivät tanssimaan myös parketille Heikki Koskelon tahtiin, joka oli myös mukana tanssi kilpailussa ja sijottui kolmanneksi. Niinpä mekin saimme nauttia tanssin huumasta oman miehekkeen kanssa pitkästä aikaa.
Tällaista lisää, kerta kaikkiaan onnistunut tapahtuma.

Näin meillä lauantaina ja sunnuntaina hiukan rennommin. Aurinkoista sunnuntaita toivotellen

-Johanna

10 kommenttia:

  1. Juu Lambia meilläkin lueskellaan...Ihastuttava talotyynynpäällinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi vaan että Lambit näkyvät häviävän alta aikayksikön.

      Poista
  2. Mä kuljen tänään näköjään Lovviisan jalanjäljillä :)
    Kuulin tuosta veskipaperista töissä, kiva nähdä millaista se on - mä olen sellai automaattiostaja noiden suhteen, valkoista tai vaaleanpunaista...

    Räsymatot on ihania!!!
    Toivottavasti söpöliini voi jo paremmin. Aurinkoista sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih... meillä sama juttu, valkoista tai ei mitään! Mutta tuo tekstipapru on aivan huippua.

      Poista
  3. Ne oli varmaan nuo mummit ja kissa jotka saivat siivouksen käyntiin ;)

    VastaaPoista
  4. Kauniita ostoksia!
    Nuo vessapaperit ja talouspyyhkeet ovat ihania...:)

    VastaaPoista
  5. Voi tuota Arttua!! Toivottavasti voi jo tosiaan paremmin ♥ Ei noista karvamääristä tiedä, milloin niitä on liian paljon tuossa kehossa myös sisäpuolella ;D Pörri antoi ylen toissapäivänä, mutta onneksi matot säästyivät *huh*

    Ihania löytöjä laiskalla emännällä ♥ (?)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa taas tosiaankin löytyä noita karvoja sisäpuoleltakin karvaturristamme.
      Meillä se on vakio, että ykätään aina matolle.

      Poista