Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!lauantai 10. marraskuuta 2012

PIKKU POPO VUODELTA JOTAIN??

Tää on vielä pakko teille näyttää, unohdin sen nimittäin eiliseltä aarrelistaltani pois. Tämä hurmaava todella vanhanoloinen lastenkenkä löytyi myös Vaalasta. Toinen hukkunut matkan saatossa jonnekin, mutta eiköhän me yhdelläkin pärjäillä.


Kiitos Pilvi ihanasta tunnustuksesta, jatkan sitä piakkoin eteenpäin!

Mukavaa lauantaita kaikille.

4 kommenttia:

 1. No herttinen että on sulonen kenkä :)

  VastaaPoista
 2. Komia kenkä! Mutta en minä sen takia kommentoi.. Tuolla toisaalla mietit että miten saa esim. arvonnan tohon sivuun.. Se käy näin:

  Ekana tallenna sen arvonnan linkitettävä kuva koneellesi. (hiiren oikeella *klik* -> tallenna nimellä)
  Sitten meet blogis asetuksisa sinne misä lukee ulkoasu. Sitten valkkaat että *Lisää gadget* ja niistä valittet *Kuva*. Siihen sitte ko. arvonnan linkki (muista kattoo ettei tuu kaks kertaa se http:// joka siinä jo on valmiina..) ja siitä selaa kohdasta haet kuvan sieltä koneeltas. Ylös siihen otsikko kohtaan sitte vaikka että Justiina arpoo tai mikä se ikinä sit onkin.. :D
  Toivottavasti näillä neuvoin onnistuu.

  VastaaPoista
 3. Voi kiitos, olipa selkeät ohjeet... nyt siis testaamaan taitoja. Jospa arpaonnikin osuisi vielä kohdalle!

  VastaaPoista