Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!sunnuntai 18. marraskuuta 2012

TÄÄ ON VIKTOR

Ettepä arvaakkaan että kävin viikonlopun reissun Oulussa ykskaks yllättäin, kun rakas serkkuni niin kauniisti minua sinne pyysi kyläilemään. Tarkoitus oli olla yksi yö, mutta kun lauantaipäivän kirppari kierrokset veivät yllättävän paljon aikaa... niinpä päätin jäädä vielä toiseksi yöksi ja tänään ajoin valoisan aikaan kotiin. Ihana viikonloppu ja aivan älyttömästi kirpputoreja, loput varmaan arvaattekin :)

Tänään en ala sen kummemmin teille mitään paljastamaan, mutta tämän kaverin kuvan halusin laittaa teille...


...the marsu, nimeltään Viktor ja iiiiso haukotus :)

 Mukavaa sunnuntaita!

2 kommenttia: