Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!sunnuntai 11. marraskuuta 2012

TUNNUSTUSTA PUKKAA

Sain tunnustuksen blogista Villa Idur, suuri kiitos tästä kunniasta!
Näin ihanasti Pilvi sanoi blogissaan:  Laitan tunnustuksen eteenpäin blogille, jonka kirjoittaja tekee uskomattomia ja kauniita löytöjä ja kirjoittaa siinä sivussa hauskalla otteella.
                                      
 

Tässä tunnustukseen liittyvät kysymykset vastauksineen:

 1. Elämäsi parhain saavutus?

Eiköhän se ole kaikkien äitien mielestä itsestään selvää, kaksi lastani tottakai. Vaikka välillä sitä tulee ajatelleeksi, elämä olisi voinut olla paljon helpompaakin ilman näitä kullannuppuja ;) 


2. Kolme tärkeintä asiaa elämässäsi?

Tämä menee varmasti jo tylsäksi, mutta kun se vaan on näin. Koti, perhe ja terveys tottakai!

  3. Minkä näistä kaupungeista valitsisit matkakohteeksesi: Pariisi, Rooma, Lontoo vai New York?

No nyt tuli jo vähän haastetta, mutta kait se olisi...ööö... New York. Siskoni sai viettää täällä muutama vuosi sitten useamman kuukauden ja silloin poikani pääsi siellä käymään mummon ja ukin mukana, äiti jäi kiltisti kotiin. 

 4. Lempi liikuntamuotosi, kirjailijasi, musiikkisi ja taiteilijasi?

Kaikki varmaan arvaa että lemppari liikuntani on tanssi, harmi vaan että nykyään aika vähän ja se kyllä alkaa näkymäänkin :(
Tanssi intoilijana musiikkimakuni on laidasta laitaan, koska tanssin niin monenlaista eri lajia, mutta iskelmästä lattareihin ja kaikkea siltä väliltä tämä makuni käsittää. Kirjoja ei myöskään nykyään tule enään luettua, mutta kaikki Torey Hayden surulliset kirjat olen lukenyt ja omistan kaikki Ilona Pietiläisen sisustuskirjat. Taiteilijasta nyt en kyllä osaa sanoa mitään, taitavat omien lasten aikoinaan piirtämät piirustukset olla niitä parhaita :)

 5. Harrastuksesi?

Tanssihan se, mutta nykyään enemmän taitaa olla tuo kirppis shoppailu ja sisustelu sitä ominta. Myös nukkekoteja olen rakennellut, mutta sekin jäänyt välillä unholaan... sitten joskus jatkan taas.

Tehtäväni on tietysti jatkaa tätä tunnustusta eteenpäin ja näinpä päätin antaa tämän tälla kertaa Villa Namu blogin Tiinalle. Se miksi hän tämän saa tälläkertaa on siinä, että rakastan hänen ihania vanhoja huonekalujaan, kotiaan ja suloista siirtolapuutarhamökkiään. Myös hänen tekstinsä ovat niin hauskasti kirjoitettuja, että jopa tämä laiska lukijakin jaksaa ne kuvien lisäksi lukea.

Monen monta ihanaa muutakin blogia tietysti olisi, mutta haastan Tiinan jatkamaan tätä eteenpäin ja näin varmasti moni muukin saa ansaitsemansa.

Ihanaa sunnuntaita toivotellen
-Johanna

2 kommenttia:

 1. Kiitos Johanna tunnustuksesta ja kauniista sanoistasi :)

  Nuo Torey Haydenin kirjat todellakin ovat niin surullisia, mutta toisaalta taas omalla tavallaan niin toiveikkaita, toisaalta taas ihan puistattavia kun ajattelee kuinka julmia aikuiset voivat lapsille olla.

  Oli kiva lueskella tunnustuksesi, kiitos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kirjat kyllä pistävät aina miettimään monia epäkohtia tässä maailmassa ja elämässä.
   Mutta oleppas hyvä vaan, jään odottelemaan mielenkiinnolla sinun tunnustuksiasi!

   Poista