Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!perjantai 2. marraskuuta 2012

SE ON VIIKONLOPPU TAAS!

Kylläpäs on taas viikko vierähtänyt niin että ei meinannu parässä pysyä, monenlaista huisketta taas töissä ollut koko viikon. Eilen illalla oli Kajaanin yrittäjänaisia vierailulla KotiseutuPlus lehtemme toimituksessa ja meillä olikin oikein  mukava ilta yhdessä, todella ihanaa nähdä pitkästä aikaa näitä ihanaisia puurtajia.

Huomenna on jälleen Kajaanissa Antiikki ja keräilymessyt ja arvatkaa vaan kuka sinne pyyhältää taas?? Sinne on vain aivan pakko päästä  tuttuun tapaan ihastelemaan kauniita tavaroita ja jutustelemaan tuttavien kanssa. Samoin myös lauantai illan Kekripukin poltto tapahtumasta on tullut kiva traditio meille vuodesta toiseen. Näin kiva viikonloppu siis tiedossa ja TAAS kerran olemme miehekkeen kanssa aivan kahdestaan, lapset maailmalla molemmat omilla tahoillaan. Viikonlopun aloituksen kruunasi vielä rakkaalta anopilta saatu kukkakimppu joka odotti minua kotona kun töistä palasin kotiin!Hyvää pyhäinmiestenpäivää rakkaat lukijani! Palailen taas messuilla käynnin jälkeen tänne.

7 kommenttia:

 1. Kiitos samoin myös sinulle ♥

  VastaaPoista
 2. Hyvää viikonloppua, myös sinulle!

  On sinulle hieno anoppi!

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti teit hyviä löytöjä!:) Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Hyvää viikonlopun jatkoa Johanna:) Löytöpostausta odotellessa ...

  VastaaPoista