Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!torstai 21. helmikuuta 2013

KEVÄT MIELESSÄ

Eilen paistoi jopa pitkästä aikaa aurinko ja vaikka pakkasta olikin lähemmäs 18, niin valoisuus ja kirkkaus loi silti aivan kevät fiiliksen. Siispä kukkasia kotiin...
Jouluinen asetelma muuttui hetkessä keväisemmäksi. Tänään vietämme tyttären 16v synttäreitä, joten kahvipöydän somistus olikin paikallaan.

Palaillaan...

7 kommenttia:

 1. Ihana kukkanen ja asetelma!!

  Huisin paljon onnea V:lle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukat ovat ihania, kun vain saisi pidettyä hengissä ne ;)
   Välitän onnittelut eteenpäin.

   Poista
 2. Hei Johanna, ihailen sinun aktivisuuttasi tuon blogin pitämiseen, on mukava käydä sitä kurkkimassa. Ei ole vielä vauva suostunut tulemaan maailmaan. Onnittelut tyttärellesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämähän on yksi harrastus ja näköjään tähänkin voi jäädä koukkuun. Välillä kyllä tuntuu että ei ole oikein mitään kerrottavaa tai näytettävää ja kiinnostaako se edes ketään. Mutta omaksi iloksi ainakin ja kiva että täällä kuitenkin näyttäisi käyvän aika kivasti seurannan mukaan lukijoitakin.
   Teillä onkin jännät ajat menossa!

   Poista
 3. Hei! ;) Kiva kun piipahdit blogissani :)
  Voe että, katse aivan liimaantuu tuohon asetelman astiaan!! (no nätti tietysti koko asetelma), mutta tuo astia ah!! Joo AIVAN on meilläkin kevätfiilis, Blackie laukkaa ulkona ja mie ostelin jo ekat siemenet!
  -Helena ja Blackie-

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa myös meille! Oletko tutkaillut aikaisempia kirjoituksiani... sieltä löydät juttuja meidän norskista Artusta? Kissat ovat niin ihania.

  VastaaPoista
 5. Voi miten kaunis uurna kukkasineen<3

  VastaaPoista