Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!torstai 14. helmikuuta 2013

OLETTE TÄRKEITÄ!!

Hyvää ystäväpäivää kaikki rakkaat lukijani, olette tärkeitä kaikki vaikka ette itsestänne annakaan mitään merkkejä! Lukijalaskuri kuitenkin kertoo sen, että teitä täällä käy ja en turhaan täällä höpise omiani.

Jottei menisi pelkäksi löoinäksi, niin laitan teitä ilahduttamaan muutaman epätarkan kuvan karvaisesta ystävästämme Artusta. Siellä ollaan pihalla tekemässä lintulauta tarkastusta  hiukan lähempää, tavallisesti se tapahtuu ikkunan takaa. Täällä käy vierailulla lintuja, oravia ja pupuja... ja arvatkaa vaan onko kissalla jännät paikat kun parhaimmillaan on neljä rusakkoa syömässä : 0)
Halit kaikille ja kiitos kun olette olemassa!

-Johanna

17 kommenttia:

 1. Ihanaa Ystävänpäivää :) Kisulle myös <3

  VastaaPoista
 2. Hyvää Ystävänpäivää,halauksen kera <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Halit takas ja hyvää ystävänpäivää!!

   Poista
 3. You are too ♥

  Oikein ihanaa ystävänpäivää koko perheelle!!

  VastaaPoista
 4. Hyvää ystävänpäivää! Harmikseni en nyt ehdi blogeja lukemaan saati kommentoimaan kun tuota lattiaa asennan :/ Mutta asia korjaantuu vielä tässä keväällä :)

  VastaaPoista
 5. Hyvää ystävänpäivän iltaa sinulle :)

  VastaaPoista
 6. Ystävät ovat kuin tähtiä,
  aina olemassa, vaikkei niitä aina näe!
  *
  Hyvää Ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 7. Hali sinnekin päin :) on meillä kiva harrastus !

  VastaaPoista
 8. Onni lähettää näin myöhässä ystävänpäivätervehdyksiä!
  Toisaalta, ystävänpäivähän on jokaikinen päivä <3

  Voi, kun kiva nähdä Artusta noin reippaat ja hauskat kuvat :)

  t.Onni ja mammansa

  VastaaPoista
 9. Näin on, sen kun vain muistaisimme aina. Hyvää ystävyyttä toivottelemme mekin täältä Artun kanssa ja oikein hyvin voivina :)

  VastaaPoista