Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!lauantai 2. helmikuuta 2013

NAHKAMAHA

Arttu se osaa nauttia elämästään siitäkin huolimatta että toinen munuainen on mennyttä kalua... näin siis päivä kerrallaan ja toivotaan parasta, että yksi munuainen riittää ja pysyy kunnossa.


Taas kävimme kontrollissa lääkärillä ja onneksi kriittiset veriarvot olivat laskeneet, mutta ei normaalit. Tästä jatketaan aivan Artun voinnin mukaan ja onneksi tällähetkellä virkeä kissa ja näyttäisi olevan aivan onnellinen eläjä. Massu ilman karvoja edellisen käynnin jäljiltä, jolloin otettiin ultrakuvat ja pissanäytteet suoraan vatsan läpi neulalla. Kuulostaa inhottavalta, mutta reipas kissa meillä... ei voi muuta sanoa. Taas parit verinäytteet tassusta ja Arttu alistui kohtaloonsa.


Näin rennosti kaveri kuitenkin kaiken ottaa ja kipuja ei pitäisi tässä taudissa olla. Välillä vaihdetaan paikkaa ja asentoa... kaikki hyvin siis.


Näillä mennään ja me emme muuta voi. Elämä ja terveys ei ole aina itsestään selvyys, se on tullut taas todistettua. Olkaamme kiitollisia jokaisesta päivästä läheistemme seurassa ja nautitaan elämästä minkä luoja on meille suonut.

Halaukset kaikille lukijoilleni!

12 kommenttia:

 1. Ihanoita kisskissihimisiä ootte :)

  VastaaPoista
 2. No voi pientä. Urhea pikku potilas - ja niin lutunen :)

  Niin totta tuo, mitä tuolla lopussa kirjoitat. Voi kun oppisikin ja muistaisikin aina arvostaa jokaista päivää ja sitä mitä on. Kummasti sitä vaan aina lipsuu niistä aatoksista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin me taidetaan lipsua kaikki. Kaikki mihin olemme tottuneet ja mikä on meille normaalia jokapäiväisessä elämässä, tulee jotenkin itsestään selvyydeksi.

   Poista
 3. No voi teidän pientä!
  Pääasia että elämä pelittää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Artulla on kaikki hyvin, onneksi nämä karvaiset kaverit eivät ymmärrä ihan kaikkea.

   Poista
 4. Kyllä se Arttu pärjää ♥

  Haleja ja pusuja nahkamasulle!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hurrr... perille tuli! Pörrille terkkuja :)

   Poista
 5. Onni lähettää Artulle parantavia pesuja.
  Jaksellaan kamu ja otetaan ilo irti elämästä :)

  t. Onni-isoveli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Onnille, kyllä täällä pärjäillään kun vain tuo ruoka maistuisi paremmin.

   Poista
 6. Silitys Artulle ja tiedoksi että huomenna vastaan haasteeseen jonka jätit jo toista viikkoa sitten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silitellään silitellään, tuota mahaa onkin mukava rapsutella :) Kyllä me täällä jaksetaan hyvää odotella, mitähän hullujatapoja sieltä paljastuu??

   Poista