Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!torstai 6. kesäkuuta 2013

HAAVEILEN...

...siitä että kotimme olisi joskus purettu laatikoista pois! Siihen saakka tunnelmoin pienillä enemmän tai vähemmän tavalmiilla nurkkauksilla ja unohdan kaiken muun niiden ympäriltä :0)

Verho kokeiluja...

Pieniä paloja...
...jotka ilahduttavat kaiken tämän kaaoksen keskellä.

Hyvää yötä ja palaillaan!

8 kommenttia:

 1. Niin parasta aikaa kun pääsee pyörittelemään ja testailemaan eri vaihtoehtoja! ihania yksityiskohtia olet jo löytänyt! :) Olen blogisi tuore ja taattu uusi jäsen! T. Teija Haaveita ja heinäseipäitä -blogista

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa Teijuliini mukaan seuraamaan meidän perheen hullutuksia!
  Tämän kodin pyöritykseen taitaa mennä pitkä aika, mutta mihinpäs tässä kiire (paitsi että olen vähän hätähousu).

  VastaaPoista
 3. Kyllä se koti sieltä kuorituu....malttia vaan...:))

  VastaaPoista
 4. Voi miten ihania yksityiskohtia! Kodistanne tulee varmasti upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana, eiköhän me jotain saada aikaiseksi. Tykkään kyllä kovasti tästä uudesta pesästämme!

   Poista
 5. Onnea Johanna uuteen kotiin! Kaijan kanssa tuossa yhtenä päivänä mietiskelimme mitä teille nykyisellään kuuluu Ihanaa kesää sinne teille kaikille!
  t. Jaana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana! Tässä kaikessa hässäkässä on jäänyt yhteydenpito, mutta unohtanut en ole!! Oikein hyvää kesää myös sinne Kajaanin suuntaan ja terkut Kaijalle.

   Poista