Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

KIRPPARILTA HAALITTUA (RAAHATTUA)

Juu juu, vaikka tuota rompetta on vaikka muille jakaa, niin uusiakin hankintoja tuli tehtyä. Vaikka näitä neliöitä on yhtä paljon kuin aiemminkin, niin seiniä taas ei... joten joudun varmasti luopumaan jostain kaapista, mutta taas näitä pöytiä mahtuu enemmältikin. Onneksi sain eilen yön alkutunteina kuningas idean, miten saamme yhden tai kahdenkin kaapin tilan ratkaistua pienellä seinänpätkällä.... mutta siihen seinään palaamme sitten myöhemmin.

Tässäpä nämä kirppari aarteet tällä kertaa...Pöytä ja lipasto olivat NIIIIN namuja!! Ja sitten taas unohtakaa tuo kaikki muu tuolla ympärillä, laatikoita löytyy joka nurkasta mihin katsotkin... piilotan vain suurimman osan kameran linssiltä :0)


Tähän sekasortoon on alkanut jo tottumaan pelottavan hyvin, joten jos meillä vielä joulun alla näkyy laatikoita niin kommentoikaa hyvät ihmiset ja isoon ääneen (nätisti vihjaisten)... josko olisi aika alkaa ne purkamaan :0)

Kuulumisiin!


7 kommenttia:

 1. Hienoja löytöjä olet tehny :) Pikkuhiljaa hyvä tulee ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoja olivat ja siksipä en voinut vastustaa kiusausta... ja se hintakin vielä oli kohdillaan.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niin minustakin, siksipä ne naisvoimin tulikin raahattua mukaan!

   Poista
 3. Kirppariltahan pittää kaikki hyvät löydöt aina ostaa pois kuleksimasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä olen samaa mieltä ja ehkäpä siinä onkin osa syy miksi meillä kohta seinät pullistelee kaikista näistä hyvistä löydöistä ;0)

   Poista
 4. Viskasin sinua haasteella! ;) Käyhän kurkkaamassa blogissani! :D T. Teijuliini

  VastaaPoista