Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!sunnuntai 29. syyskuuta 2013

KEITTIÖSSÄ JÄLLEEN

Täällä taas ja jälleen piirun verran valmiimpana, nyt ei oikeastaan puuttuisi enään kuin kaappien ovet ja lattialistat + sähkömiesten viimeinen vierailu. En malta olla laittamattta kuvia tämän hetken tilanteesta, sen verran innoissani olen (olemme) tästä pitkän ja tuskallisen remontin melkein valmiista tuloksesta.
Taas tuntuu himpun verran normaalimmalta, olen päässyt jo hiukan sisustamaan (= täyttämään paikat tavaroilla). Olemme hyvän matkaa voitolla remonttimme vaativimmasta ja suuritöisimmistä osasta. Matka jatkuu tästä seuraaviin tiloihin. Joten jutun juurta piisaa jatkossakin...

...öitä!

12 kommenttia:

 1. Iik, aivan ihana keittiö!!!

  Tavaroiden paikalleen laittaminen on mukavaa ja antoisaa puuhaa, eikös :=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on on, sitä vaan ei ole vielä oikein päässyt toteuttamaan täällä kaaoksessa. Tykkään kyllä itsekin keittöstä, tuli sellainen jotakuinkin kun sen hengeltään halusinkin olevan.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Anu, tykkään ihan hullunlailla itsekin.

   Poista
 3. Tykkään! Etenkin noista keittiön tuoleista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa tuolit näyttävät minustakin kivoilta, vaikka suunnitelmissa oli laittaa kolme valkoista eriparituolia. Taitavat jäädäsiihen ja parasta että ne löytyivät omasta varastosta.

   Poista
 4. Hyvältä näyttää. Mä oon vahän kade tuosta teidän omasta tekemisen taidosta, olis niin kiva osata itekin tehä remonttisaralla.:)

  VastaaPoista
 5. Kyllä siinä säästää pitkänpennin ja se tekemisen ilo ennenkaikkea!

  VastaaPoista