Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!torstai 5. syyskuuta 2013

PALUU NYKYAIKAAN

Jess, nyt olen onnellinen...koko kesän on ruoat valmistettu grillissä, muurikalla tai gröhöm...mikrossa...SE ON LOPPU NYT! Meidän keittiössä hääri tämän päivän sähkömiehiä oikein kaksissa tuumin ja saatiinhan se hellakin toimintaan vihdoin. Ihanaa, pääsen tekemään taas normaaliruokia :0)


Sen kunniaksi ajattelin tuupata jo muutamia astioita kaappien kätköihin säilöön, jotta keittiö alkaisi tuntumaan jo oikealta keittiöltä.


Kyllä tämä jo entiseen verrattuna alkaa näyttämään mukavalta.
Ja näinhän siinä kävi että keittiö sai myös uuden radion :0)


Pienen kauneusvirheen ansiosta sain sen hiukan edullisemmin + että kaikki radiot olivatkin -20%. Hyvä ostos siis!! Vanhat ovenkahvat kävin hakemassa Menneitten Majalta, tulevat ruokakomeron liitutauluoveen.
Viime aikojen postaukset ovat kyllä liittyneet enemmän ja vähemmän keittiöön, mutta tärkeimmät asiat ovat nyt vain sattumalta liittyneet sinne suuntaan. Muista sekasotkuista ei ole paljon kerrottavaa vielä, mutta eiköhän senkin aika tule että pääsemme siirtymään muihin tiloihin.

Hei vaan tältä erää, huomenna aikainen herätys ja suunta jälleen kohti Helsinkiä. Mukavaa tiedossa työporukan kanssa ja ehdimmepä jopa pikkaisen shoppailemaankin lauantaina. Yksi juttu mielessä, mutta kerronpa vasta sitten kun tulen takaisin.

14 kommenttia:

 1. Ihana!!!! *paljon syrämmiä*

  eikä yhtään haittaa vaikka onkin pelkkää köökkiä, tätä on ollut kiva seurata :)
  (mutta ota toi kiva kukkataulu tuolta taustalta pois, se syö koko sun keittiön :D )
  Radiokin on ihan tyyliin sopiva!

  VastaaPoista
 2. Juu juu, kukkataululla on toki aivan muu paikka tiedossa. On vain tököttänyt siinä "säilössä" kun olen sitä kuljettanut paikasta toiseen.

  VastaaPoista
 3. Kyllä siitä tulee unelma, tuosta sinun köökistä!

  VastaaPoista
 4. kyllä on varmaan nyt ilo kokata ! voiko kyökki enää viihtysämpi ollakaan :)
  kivaa hesan reissua !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osaakohan sitä enään kokatakaan, saatikka raaskiiko hellaa edes käyttää ;0)

   Poista
 5. Sievä on keittiösi - ja radio on kyllä kaunis!

  VastaaPoista
 6. Kyllä on kaunis keittiö! Ja tuo radio on ihana :) Mukavaa reissua!

  VastaaPoista
 7. Oi mikä onni ja autuus rempata oman mielen mukaan! Hieno tulee!
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

  VastaaPoista
 8. Nimenomaan oman mielen mukaan, sehän se mukavinta onkin ;0)

  VastaaPoista