Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!maanantai 2. syyskuuta 2013

NYT SE ON MEILLÄKIN!

Enempää ei kait tarvitse sanoa :0)


On se niin ihana, oottakaas kun saadaan se UUNI joskus toimintaan! Niin...senhän piti tapahtua jo viime viikolla, mutta sähkömies otti ja meni loukkaamaan selkänsä. Mutta nyt kuitenkin oli juuri oikea aika hankkia tämä vempain, entinen sopivasti veteli viimeisiään (palvellut jo yli 20 vuotta) ja tämä uusi keittiö oikein kerjäsi tätä pöydälleen. Tätähän ei kaappiin piiloon laiteta, entistä härveliä kun ei huvikseen kehdannut katsella.

Ja pöydistä puheen ollen, ne saivat viikonloppuna väriä pintaan ja ai että tykkään!!


Komerokin alkaa olla hyllyjä vaille valmis pakkaus.
Komerosta menee ovi yhteen varastoistamme, todella tylsä ovi mutta vaihtaakaan ei voi. Kokeilin maalata sen liitutaulumaalilla, katsotaan nyt jääkö se sellaiseksi vai keksinkö jotain muuta. Vaihtoehtoja pyörii päässä, mutta antaa niiden muhia siellä rauhassa.


Seuraava projekti olisi katon panelointi. Oikeiden panelien saanti on ollut todella hidasta, mutta tällä viikolla pitäisi olla valmiita. Sittenpä sitä maalaamista taas riittäisi muutaman metrin verran, valmiiksi jo tuskastuttaa. Olen vähän kahden vaiheilla väristä, mutta eipä siitä nyt tämän enempää ;0)
Sitä ennen käväisen jälleen Helsingissä mutkan, työhön liittyvää huvittelua tiedossa. Jospa sitä sitten jaksaisi.

Mukavaa alkavaa viikkoa!


10 kommenttia:

 1. Oi mihin blogiin mä törmäsin? Pitänee lukea kaikki postaukset "navettakodista", ihan mieletöntä ja kaunista!! Tervetuloa vastavierailulle, siellä arvonta menossa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa Navettaamme Anne-Mari, tulen varmasti vastavierailulle!

   Poista
 2. Juu, kelpais varmaan tännekin :)
  Keittiöstä tulee kyllä niin ihana, ja komero.....
  Hupaisaa Helsingin reissua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se ihana ja onneksi oli aivan oikea tarvekin sille. Tykkään tykkään, valmista odotellessa!

   Poista
 3. Kiitos Riitta Sinikka...kyllähän tuolla huristelee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näyttää tosi hyvältä kaikki ja kone on tietenkin ihan passeli. Eikä mihinkään kaapin kätköihin vaan esillä tietty, niin sitä tulee sitten käytettyäkin! Hana on aivan super kaunis olen myös usein haaveillut vastaavanlaisesta, ehkäpä jonain päivänä haave toteutuu:)
   Onnea kaikkeen tuleviinkiin projekteihin<3

   Poista
  2. On aivan totta, että käyttökynnys on varmasti pienempi kun ei tarvitse kaapista konetta esiin nostella. On se sen verran painavakin, että voisi kehtuuttaa nostella sitä eestaas.
   Eikun Ikeaan ja hanaa hakemaan, sieltähän niitä löytyy ;0) Monenlaista projektia olisi vielä edessä, ei tällähetkellä edes uskalla miettiä niitä muita.

   Poista
 4. Hei
  hieno blogi .
  hienoja kuvia
  hauskaa päivää

  VastaaPoista