Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







lauantai 17. toukokuuta 2014

KESÄKAUDEN AVAJAISET

Tänään vihdoinkin tuntui jo kesälle, lämmintä ja aurinkoa. Pihalla tuli hääräiltyä koko päivä ja ensimmäinen lounas syöty ulkona...mitä nyt makkaraa on jo aiemmin tullut popsittua tulen äärellä.














Maunokin opetteli ulkoilua tarhassa...tunti meni kopassa, sitten jo piipahdettiin sen ulkopuolella ja äkkiä takaisin :D Kerttu on jo MELKEIN vanha tekijä, uteliaana tarkkailee ympäristöä ja ääniä.





Piha alkaa pikkuhiljaa siistiytymään, maalaus hommia olisi vielä mutta mielestämme täällä maalaismiljöössä saa ollakin sopivan rento tunnelma. Toisaalta nautin siitä, että minun ei tarvitse hoitaa enään sellaista puutarhaa mikä oli entisessä kodissamme. Täällä saa sopivasti paikat olla "rempallaan"...silleen hyvässä mielessä :D On se niin ihanaa kun tulee kesä ja arvatkaas mitä...saan järjestää juhlat omalle rakkaalle ylioppilas pojalleni. Olen niin ylpeä äiti!!

Ihanaista viikonloppa, nautitaan lämpimistä säistä.

12 kommenttia:

  1. Tiedän, että näin kesän kynnysellä on outoa tiedustella jouluastioista, mutta mitä sarjaa mahtaa olla blogissasi bongaamani lautaset? http://1.bp.blogspot.com/-QTc-TZhV4F8/TvBMftu3kSI/AAAAAAAADK4/qpAkdk_3nO8/s320/Lautanen+1.JPG

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No...joulukin tulee taas. Lautaset ovat Villeroy & Boch, en muista sarjan nimeä. Ainakin viimejoulun aikaan sain tiedon että ei enään valmisteta.

      Poista
  2. Tänään oli kyllä ihanan kesäinen päivä. Mekin söimme ulkona ja istuimme terassilla. Ei kai tällaisena päivänä voi olla huonolla tuulella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei niin, väkisinkin tulee hymy naamalle ja niin hyvä olo...ihana kesä, se tulee taas!!

      Poista
  3. Mahtava tuo kisuaitaus teillä! Ja niin ihania rautakalusteita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän siellä kelpaa kissojen kellistellä kunhan oppivat siellä olemaan, tänään tosin jo oltiin siellä monta tuntia. Rautakalusteet ovat entisestä liikkeestäni, tykkään itsekin niistä todella paljon.

      Poista
  4. Meillä aloitettiin tänä viikonloppuna grillikausi, joten ulkona on syöty täälläkin:) ...ja ylppärijuhlia järjestetään jo ihan täysillä. Tsemppiä vaan sinnekin noihin iloisiin kohinoihin<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On niin mukavaa taas syödä ulkona ja grillailla. Se mitään juhliin tulee...en ole vielä edes aloittanut :( Mutta täällä Oulussa me ei kovin isoja juhlia juhlitakaan, aivan omien lähisukulaisten kesken.

      Poista
  5. Ihanaa että kesä tuli!
    Kauniita kuvia, :)
    Onnea kovasti pojallesi ja sinulle myös.
    Minäkin pääsen juhlimaan kummityttöäni joka on myös tämän kevään ylioppilaita. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö vaan, kyllä tämä on niin parasta aikaa...kesä vielä alussa ja lämmintä. Kiitos Minttu, olen oikein ylpeä pojastani!

      Poista
  6. On tää vain niin mukavaa.
    Naama punoittaa ja kissa huutaa *hih*
    Eikun, ihan oikeesti, kyllä mä ainakin nautin niin, ettei sisällä malta mattoja kulutella.

    Aurinkoista viikonalkua <3

    VastaaPoista
  7. Juuh...tänään suorastaan hävetti kun katsoi peilistä itseään, ei ole vielä naama oikei kesäkunnossa ja todellakin punottaa ja kiiltää siihen päälle :D
    Mutta nautitaan nautitaan, eihän sitä sisällä malttaisi olla ollenkaan.

    VastaaPoista