Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







lauantai 14. kesäkuuta 2014

KAFFETTA JA KUKKIA

No nyt sitten jauhetaan kahvia täälläkin mökissä, kahvimylly vuodelta jotain...vanhalta näyttää.





Kooltaan aika simppelin pieni. Kansi siitä puuttui, täytyy etsiä joku vähän sopivampi versio päälle.


Olen viettänyt viikon kotosalla yksin kissojen kanssa. Mikä ruhtinaallinen olo on olla joskus aivan itsekseen ja touhuilla omiaan ilman että tarvitsee ajatella kenenkään muun tarpeita ja aikatauluja. Kävin tietysti töissä, mutta viikkoon on mahtunut monenmoista. Rompepäivää, kirpparia, saunailtaa...ja ennenkaikkea sitä rauhaa.



Sää meni kyllä aika vilpoisaksi, mutta onneksi sentään aurinko paistaa. Olin kuulevinani radiosta että johonkin luvattiin jopa hallaa yöksi...KÄÄK...miten kukkien käy jos sellainen yllättää!!! Siitäkin huolimatta suunnistin vielä kerran kohti puutarhaa ja hain muutaman kukan lisää pihalle.












Tässä vaiheessa kesää vielä minunkin kukkaset näyttävät hyvältä, olen viisastunut ja ostan vain hyvin hyvin helppoja kukkia ;D







Täällä "maalla" saa sopivissa määrin rikkaruohotkin kukkia rauhassa


Kissat ovat oppineet niin hienosti olemaan omassa tarhassaan, nauttivat kesästä ja kärpäsistä...


...ja toisistaan :D



Iso ja vielä isompi kärpäsjahdissa...


Ihanaista lauantai iltaa, nautitaan kesästä viileistä huolimatta. Minäkin sain jo mieheni tänään takaisin kotiin, kyllä sitten loppujen lopuksi kaksin on aina kaunihimpi ;D

Ps. tuliaisina tuli 12,5 kilon lohi, nam ja slurps!!

10 kommenttia:

  1. komeat coonit! Ihana kun niitä on kaksi. Ja olipas ihanan ihania kukkia! Vastajauhettu kahvi on varmaan parempaa kuin kaupan valmiiksi jauhettu?
    -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen samaa mieltä, on kiva että näistä on seuraa toisilleen. Ovat ne kyllä aika epeleitä, niin erilaisia mutta omalla tavallaan molemmat niin ihania!
      Taitaa kahvit saada olla aivan vain koristeena ja tuoksuna myllyssä, laiska mikä laiska.

      Poista
  2. Voi miten kiva kahvimylly!
    Ihania kukkasia, täällä suositaan myös halpoja, kyllähän ne kasvaa samoihin mittoihin kuin kalliitkin, eikös?
    Kyllä kisujen kelpaa, taisivat saada nekin osansa tuliaisesta, ;D
    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  3. Kukat ovat aina ihania, mutta pakko myöntää että vaikka en ole tänne kotiin ostanut läheskään niin paljon kukkia kuin aiemmin, niin rahaa on siltikin saattanut näihin upota lähes parisataa. Kyllä ne vaan tahtoo maksaa :(
    Kissat ei meillä kalasta välitä, taitaa jäädä meidän syötäväksi koko mötkäle.
    Ihanaa viikonloppua sinullekin Minttu!

    VastaaPoista
  4. Kiva kahvimylly ja ihanat kukkaset. Onpa kauniit nuo pihakalusteet. Jep, kesäkukkiin uppoaa rahaa. Laskeskelin, että olen ostanut noin 250 kesäkukkaa... Kisuilla on hieno ulkoilutarha.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hui...mutta on kyllä pihasi kauniskin, varmasti vaivan ja rahan arvoinen!!!

      Poista
  5. Hieno kahvimylly! Kukat on tosiaan kalliita :( Minä koitan kasvattaa paljon itse, mutta ne on vasta myöhemmin kesällä hyvän näköisiä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse kasvattamalla säästäisi kyllä sievoisen summan. Täällä nykyisessä kodissa en ole laittanut läheskään niin paljon kukkia kuin edellisessä, joten näin vähitellen ostellessa ei tunnu niin pahalta ;D

      Poista
  6. Voi mitä ihanuuksia sinulla on ja upea kissatarha ja kissat ne vasta upeita ovatkin!

    VastaaPoista
  7. Kirpparit ovat oikeita aarreaittoja, sieltä niitä ihanuuksia pääasiassa löytyy. Kissat vievät voiton vuorenvarmasti, on ehdottomasti niitä parhaita aarteita!

    VastaaPoista