Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







torstai 26. kesäkuuta 2014

TÄNÄÄN SITTEN TAAS SISÄLLÄ

Ja niinpä sitten paluu totuuteen, sää yhtä koleaa kuin monena muunakin päivänä ja aurinkokin vain varovasti pilkistänyt muodon vuoksi. Eipä sitten houkuttanut lähteä ulos kärvistelemään, joten kirpparille siis...


...laihaksi jäi saalis, mutta mitäpä sitä väkisin. Kiva pikkukori oli kuitenkin niin soma, että mukaan lähti.


Ja kun sitten sisällä ollaan, niin räpsitään kuvia lisää. Hiukan kesäkukkia pihalta...


...oikeastaan nämä ns. rikkakasvitkin ovat kauniita, todella kauniita!


Niittyleinikkejä ja vuohenputkea...niistä on tämä kimppu tehty.





Oikeastaan oli ihan kiva olla vaan sisällä...







...ja nauttia siitä että ei ole pakko tehdä yhtään mitään. Joten siinäpä ne tämän lomapäivän tärkeimmät, huomenna jatkuu luultavasti sama meininki :D

14 kommenttia:

  1. Noinhan se loman kuuluu mennäkin. Kaunista teillä niin sisällä kuin ulkonakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kait, toisaalta olen turhautunut tästä saamattomuudestani...mielessä kuitenkin miljoona asiaa mitä pitäisi tehdä.
      En Satu muuten enään osannut laittaa kommenttia blogiisi, mikä siellä on muuttunut?

      Poista
  2. Oikein passeli lomapäivän viettotapa, mä taidan lähteä jatkamaan haahuilua kun en oikein muutakaan nyt osaa :)

    VastaaPoista
  3. Ihanaa...haahuillaan yhdessä pitikin omia tiluksia ;D

    VastaaPoista
  4. Täytyy kyllä sanoa, että kun katselin talonne kuvia edellisestä postauksesta niin harvoin olen kyllä nähnyt noin kaunista ja erilaista. Kotinne on täysi kymppi sisältä ja ulkoa! Yritin funtsia olenko postannut koskaan uudesta kodista ulkoapäin kuvia ja löytyihän niitä muutama http://pitsijapipari.blogspot.com.es/2014/04/tervetuloa-uuteen-kotiin.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voihan pitsi ja pipari, tässähän ihan punastuu ;D Onhan se tietysti totta että näitä navettakoteja ei ihan joka kulmalla vastaan tule. On niitä useita kyllä olemassa ja olisi kiva päästä kurkkimaan vastaavia koteja enemmänkin. Lähdenpä tästä kurkkimaan teidän taloa ulkoapäin, kiva kun linkitit perille.

      Poista
  5. Täällä samat kujeet - pihalla. Kirpparille en edes tänään yrittänyt lähteä...jep. Ei kiinnosta juuri nyt - tänään ☺

    Ei, nyt pitää mennä jatkaa - pensselisetä odottaa ☺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitähän siellä nyt pensselöidään? Sitä tietoa ootellessa nautin vihdoinkin jotakuinkin kauniista säästä PIHALLA!!

      Poista
  6. Onneksi nyt on ollut hieman lämpimämpää. Tuo vuohenputki on mun lempparia, se on niin kaunista maljakossa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta, voi kun jatkuisi tällaisena siitäkin huolimatta että paalaan taas työn ääreen. Se on todella kaunis kukka maljakossa, ei ole tullut aina ajateltua asiaa kun katsoo tuolla ulokona sitä. Täytyy käydä keräämässä uudet kun entiset alkavat nyt varisemaan aikalailla.

      Poista
  7. Suloinen pikkukori, kannatti ottaa mukaan<3 On teillä nättiä ja paljon kivoja yksityiskohtia!
    Aurinkoista oloa säistä huolimatta:)

    VastaaPoista
  8. Se on suloinen, nyt siellä majailee valkosipulit...pakkohan se oli mukaan haalia ;D Kyllä meillä nyt säät ovat suosineet ja suht lämmintäkin...tottakai...huomenna palaan töihin!

    VastaaPoista
  9. Ihania kirppislöytöjä jälleen:) Ne piristävät mieltä tälläisinä kylminä kesäpäivinä. Kaunis ulkokierros talostanne:) Siinä on ollut aikanaan työmäärää kerrakseen, mutta lopputulos on palkittu kauniilla tilolla niin sisältä kuin ulkoakin:) Oletko ajatellut ottaa osaa siihen Suomen kaunein koti ohjelmaan? Olisi kylllä aika harvinainen koti teillä ja varmasti yksi kauneimmista! Ihanaa kesää sinulle! T: Näpertelijä

    VastaaPoista
  10. Navetasta tähän muotoon rakennus on ollut niin valtava urakka, että emme olisi varmastikaan sellaiseen itse aivan alusta saakka lähteneet. Kiitos siitä kuuluu naapurillemme ja todella hyvälle arkkitehdille joka on suunnitellut tilat. Onhan tässä riittänyt toki puuhaa meillekin asti, sillä ravintola käytössä ollut rakennus vaatii tietysti muutoksia aikalailla.
    Kiitos sinulle kommentistasi, se lämmitti sydäntä ja mieltä...mutta ehkä nyt ei kuitenkaan ohjelmaan ;D Ihanaista kesää sinullekin!

    VastaaPoista