Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!







keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

OHI ON

Juhlat on juhlittu ja valkolakki lunastettu, olen kertakaikkisen ylpeä äiti!! Kyllä oli komea juhlakalu pukupäällä ja lakki päässä, pitäisi laissa määrätä pojille pukupakko :D




Juhlamme täällä Oulussa vietettiin sunnuntaina omien läheistemme kesken ja tunnelma oli niiiin ihana, rentoa...ei turhan virallista. Oli kiva olla taas kasassa koko pieni sukumme, herkuteltiin ja jutusteltiin. Kiitos vieraillemme, olette rakkaita kaikki!

6 kommenttia:

 1. Kyllä miehet ovat komeita puvut päällä. :) Juhlat ovat ihania, kiva järjestää ja olla vieraana. Kauniita ovat nuo ruusut.

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Näin on, itseasiassa pojalla oli koulupuku pakko Japanissa ollessa...harmi, ei ole ottanut yhtään kuvaa sieltä. Ei taida olla mitenkään hieno nuoren miehen mielestä ;D

   Poista
 3. Onnea V-V:lle valkolakista !!
  Sydämelliset onnittelut niinikään äidillekin !

  Mä oo niiin samaa mieltä pukupakosta. Eihän meilläkään niitä edes vielä ysiluokalla ollut, mutta jestamedeera, että olisi pitänyt! Nyt nimittäin oli. Milloinhan lie systeemi muuttunut ?! Mä oon pudonnut jostain pyörästä ja kauan aikaa sitten *heh*

  VastaaPoista
 4. Kiitos :D Kyllä se kuule Satu niin, että olemme tainneet tässä ajansaatossa pudota monesta muustakin asiasta jo ulos!!

  VastaaPoista